Pohádkové čarování s KuliFerdou

od Nakladatelství Dr. Josef Raabe

Nakladatelství Dr. Josef Raabe s.r.o. vyhlásilo soutěž pro všechny šikovné výtvarnice a výtvarníky s názvem Pohádkové čarování s Kuliferdou! Ve hře jsou nejen skvělé ceny – pojďte si přečíst, proč byste do soutěže měli přihlásit dítě/děti právě Vy...

Nakladatelství Dr. Josef Raabe s.r.o. vyhlásilo soutěž pro všechny šikovné výtvarnice a výtvarníky s názvem Pohádkové čarování s Kuliferdou! Ve hře jsou nejen skvělé ceny – pojďte si přečíst, proč byste do soutěže měli přihlásit dítě/děti právě Vy:

Protože…

Důvod č. 1: Děti získají na své dílo odbornou zpětnou vazbu. Díla všech soutěžících totiž bude v prvním kole posuzovat výtvarnice Barbara Šalamounová, ilustrátorka dětských knih. Výtvory, které postoupí do druhého kola, budou hodnoceny na sociálních sítích. 

Důvod č. 2: Autoři nejlepších výtvarných děl se při předávání cen setkají s populárními vítězi STARDACE Marií Doležalovou a Markem Zelinkou, kteří budou moderovat slavnostní vyhodnocení soutěže. Výhercům (i pedagogům, kteří je do soutěže přihlásili) navíc předají krásné a hodnotné ceny!

Důvod č. 3: Dětem soutěž pomůže rozvíjet jejich tvořivost a fantazii, ale také vytrvalost, smysl pro plánování a systematičnost. Víme, že na umění se nesmí spěchat, proto je termín pro odevzdání výtvorů stanoven na 15. dubna 2017. Přihlásit děti však můžete již dnes na http://tinyurl.com/carovani1 a nechat je postupně dovést jejich výtvarné dílo k dokonalosti.

Nepropásněte tuto šanci! Soutěž běží od ledna a Vy máte už jen měsíc a půl na to, abyste se spolu se svými dětmi zapojili. Jak se říká, „čím dřív, tím líp“. Závěrečné slavnostní setkání finalistů proběhne v červnu.

Těšíme se na výtvory vašich malých kouzelníků na webu http://kuliferda.raabe.cz/.

Pohled byl zobrazen 1738x od 7 březen 2017 do 28 březen 2024