1. ročník Pohádkového čarování s Kuliferdou končí, ale...

od Nakladatelství Dr. Josef Raabe

... my už víme, jaké téma nás čeká ve druhém ročníku!

První ročník soutěže Pohádkové čarování s Kuliferdou, kterou pořádá nakladatelství Dr. Josef Raabe s.r.o., právě končí. O vítězích jednotlivých kategorií je již rozhodnuto. 

Do nakladatelství přišlo celkem 259 obrázků, skupinových projektů a fotografií 3D objektů. Jedinou podmínkou pro zařazení do soutěže byla souvislost s pohádkou O Červené Karkulce. Výtvarná díla soutěžících v prvním kole hodnotila odborná porota v čele s doc. M. A. Barbarou Šalamounovou. Porota vybrala celkem 37 obrázků, které postoupily do druhého kola. Byly zveřejněny na Facebooku, kde proběhlo veřejné hlasování o ten nejpovedenější výtvor.

Děti mohly soutěžit v kategorii jednotlivců A1 (děti předškolního věku) a A2 (děti mladšího školního věku) a v kategorii skupin B1 (skupina dětí předškolního věku) a B2 (skupina dětí školního věku). Do speciálních kategorií S1 a S2 byly zařazeny vedoucí největšího počtu výtvarných děl z mateřských a základních škol, která postoupila do druhého kola. V rámci speciální kategorie S3 a S4 byly oceněny mateřské a základní školy, které do soutěže přihlásily nejvíc dětí.

Před soutěžícími a jejich učitelkami je tak už jen poslední část soutěže, a to slavnostní vyhodnocení. Proběhne 15. 6. 2017 v DDM Ulita na Praze 3 od 10 do 13 hodin. Akci budou moderovat vítězové StarDance 2015 Marie Doležalová a Marek Zelinka. Pro děti i jejich doprovod bude přichystán zábavný a poutavý program plný her, chybět nebude ani autogramiáda Marie a Marka a chutné občerstvení.



Více zde: http://kuliferda.raabe.cz/news/prvni-rocnik-vytvarne-souteze-pohadkove-carovani-s-kuliferdou-konci-uz-vime-jaky-bude-druhy-rocnik/

Pohled byl zobrazen 546x od 8 červen 2017 do 24 duben 2024