Online setkání: KONVERZACE V AJ? JAK MOTIVOVAT NEMOTIVOVANÉ

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve čtvrtek 22. 2. 2018.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Čtvrtek 22. 2. 2018, 20:00
Konverzace v aj? Jak motivovat nemotivované

Druhý díl “konverzací v angličtině” bude opět využívat získaných zkušeností učitele z předchozích webinářů – práce s pohádkou či veselých hrátek s výslovností. Setkání s Mgr. Sylvií Dolákovou vás zcela jistě namotivuje.

Anotace setkání:

Ačkoli se v poslední době ve školách klade velký důraz na správné čtení a psaní v anglickém jazyce (čtenářská gramotnost, kreativní psaní), přece jen si musíme uvědomit, že hlavním cílem výuky angličtiny je příprava zdatného uživatele jazyka, tedy člověka schopného se domluvit v cizím prostředí za pomoci angličtiny. Přesto se zdá, že komunikační kompetence se v hodinách angličtiny rodí jen obtížně. Proč je tomu tak? Jak na tento problém? Co jej způsobuje a jak se s nedostatekem komunikace vypořádat? Jsou hodiny konverzace tím nejlepším řešením? Jak žáky zaujmout?

A jak už je dobrým zvykem, účastníci budou mít možnost se podívat na praktické „aktivity, které fungují“.

Komu je setkání určeno:
Setkání je určeno učitelům angličtiny v mateřských a základních školách.
Setkání je ZDARMA.
Lektorka:

Mgr. Sylvie Doláková


Užitečné odkazy:

RVP audio/video

Ke stažení

Konverzace v aj - Jak motivovat nemotivované.pdf

prezentace

2,6MB | Čtvrtek, 22 únor 2018 | Detaily

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1947x od 22 únor 2018 do 26 duben 2024