Online setkání: APLIKACE ENVIRONMENTÁLNÍCH PRVKŮ DO VZDĚLÁVACÍ NABÍDKY MATEŘSKÉ ŠKOLY

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve středu 16. 10. 2019.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 16. 10. 2019, 20:00
Aplikace environmentálních prvků do vzdělávací nabídky mateřské školy

Širokou škálu her a činností napříč všemi výchovami, které lze využít při práci s dětmi nejen v mateřských školách nám představí Mgr. Michael Novotný.

Anotace setkání:
Setkání prezentuje širokou škálu her a činností napříč všemi výchova mi, které lze využít při práci s dětmi v mateřských školách, na prvním stupni základní školy či ve volnočasových zařízeních. Všechny hry a činnosti jsou v praxi ověřeny a lze je bez obtíží aplikovat v edukaci.
Komu je setkání určeno:

Primární cílovou skupinou setkání jsou učitelé MŠ a nižších stupňů vzdělávání na ZŠ. Na své si ale přijdou i lektoři kroužků a volnočasových aktivit, nebo rodiče předškoláků a mladších školáků.

Setkání je ZDARMA.
Lektor:

Mgr. Michael Novotný


Užitečné odkazy (postupně přidáme):

Videozáznam setkání

Ke stažení

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 934x od 16 říjen 2019 do 19 březen 2024