Online setkání: APLIKACE ENVIRONMENTÁLNÍCH PRVKŮ DO VZDĚLÁVACÍ NABÍDKY MŠ II

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve středu 6. 11. 2019.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 6. 11. 2019, 20:00
Aplikace environmentálních prvků do vzdělávací nabídky mateřské školy II

Mgr. Michael Novotný nabízí druhou část nabídky dramatických, pohybových, výtvarných a experimentálních činností s environmentální prostupností využitelných ve vzdělávací nabídce mateřské školy.

Anotace setkání:
Setkání s názvem "Aplikace environmentálních prvků do vzdělávací nabídky MŠ II" je pokračováním prvního semináře. Nabízí aplikaci dramatických, pohybových, výtvarných a experimentálních činností s environmentální prostupností do vzdělávací nabídky mateřské školy. Všechny prezentované hry a činnosti jsou prakticky vyzkoušeny a lze je aplikovat při vzdělávání dětí předškolního a mladšího školního věku.
Komu je setkání určeno:

Primární cílovou skupinou setkání jsou učitelé MŠ a nižších stupňů vzdělávání na ZŠ. Na své si ale přijdou i lektoři kroužků a volnočasových aktivit, nebo rodiče předškoláků a mladších školáků.

Setkání je ZDARMA.
Lektor:

Mgr. Michael Novotný


Užitečné odkazy (postupně přidáme):

Videozáznam setkání

Ke stažení

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1082x od 6 listopad 2019 do 19 březen 2024