O blogu Jazykové.cz

Jazykové.cz

Blog Jazykové.cz je součástí projektu FairList.cz.

Prostřednictvím blogu usilujeme o zlepšení informovanosti zájemců o jazykové vzdělání. Chceme vymýtit všechny lži a polopravdy a naopak poskytovat pravdivé a relevantní informace. 

Web Jazykové.cz jsme se rozhodli založit, abychom na něm mohli psát o našich špatných zkušenostech s jazykovými kurzy, o naší nespokojenosti se současným stavem jazykového vzdělávání a nedostatečné informovanosti veřejnosti. Postupně se naše myšlenka rozšířila tak, že dáme prostor i ostatním, podělit se o své zkušenosti a nejen ty negativní.

Proto jsou stránky Jazykové.cz nejen místem, kde může každý sdílet své názory na výuku jazyků, ale také místem, kde se můžou lidé dělit o to, co jim pomáhá při studiu, dávat si tipy, čerpat inspiraci. Po spuštění blogu nás začali oslovovat soukromí učitelé i jazykové školy všech velikostí s tím, že se jim líbí, co děláme. A taky, že by rádi přispívali na náš blog. Web se tak stal veřejným centrem informací o jazycích, ale protože nechceme, aby se z těchto stránek vytratil přátelský duch a studentské nadšení, říkáme mu pořád blog. A nadále budeme.

Pohled byl zobrazen 935x od 30 květen 2014 do 20 duben 2024