O projektu FairList.cz

FairList.cz

Podporujeme všechny zájemce o jazykové vzdělání. Díky sdílení zkušeností studentů je výběr jazykového kurzu na FairListu hračka. Cílem projektu FairList.cz je zlepšit dosažitelnost kvalitního jazykového vzdělání.

Na našich stránkách mohou studenti a absolventi hodnotit jazykové kurzy a tímto hodnocením usnadnit zájemcům jejich výběr.

Zpřehledňujeme trh a usnadňujeme lidem výběr jazykových kurzů. Chceme zavést fair-play do světa jazyků. A neomezujeme se jen na jazykové školy, dáváme možnost i soukromým lektorům být vidět stejně jako velké jazykovky. Každý si nemůže dovolit obrovské propagační kampaně. A spousta kvalitních učitelů na volné noze je kvůli tomu přehlížena. Na FairListu na velikosti nezáleží.

Vedle podpory zájemců o jazykové vzdělání pomáháme i vzdělavatelům pracovat na kvalitě svých služeb. Poskytujeme jim cennou zpětnou vazbu na jejich metody a postupy. Díky tomu se mohou neustále zlepšovat.

Zájemce o studium podporujeme dále i poskytováním stipendií na jazykové kurzy, pořádáním pravidelných konverzací, či vedením blogu s obrovským množstvím zajímavých a hlavně užitečných informací.

Logo

Pohled byl zobrazen 1552x od 30 květen 2014 do 24 duben 2024