Online setkání: SPEKTRUM VZDĚLÁVACÍCH METOD

od Metodický portál RVP.CZ - RÚ NÚV

Online setkání se konalo ve čtvrtek 26. 2. 2015.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Čtvrtek 26. 2. 2015, 20:00
Spektrum vzdělávacích metod

Máte přehled o moderních výukových metodách? Dokážete používat různé metody s ohledem na výukové situace? Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek vám pomohou rozšířit vaše profesní portfolio a utřídit znalosti o vzdělávacích metodách.

V průběhu našeho setkání vám nabídneme pohled na metody a formy práce vycházející z mnohaleté učitelské i metodické zkušenosti. Naším cílem je představit vám efektivní a relativně jednoduchý systém. Ten vychází z přesvědčení, že existuje zásadní vazba mezi cíli výuky a metodami a formami práce, které pro dosažení těchto cílů používáme.

Během setkání se také seznámíte s nástrojem „Duhové metody”. Ten je určen pro snadný výběr metod ve vztahu k úrovním vzdělávacích cílů.

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno učitelům všech stupňů škol, zástupcům vedení škol a školských zařízení, ale i veřejnosti, která se zajímá o současné trendy ve vzdělávání.
Setkání je ZDARMA.

Lektoři:

Karel Tomek, Anna Doubková

Užitečné odkazy (bude postupně doplněno):

Videozáznam setkání

Prezentace ke stažení

Spektrum vzdelavacich metod.pdf

3,8MB | Čtvrtek, 26 únor 2015 | Detaily

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání ve virtuálním prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pohled byl zobrazen 2114x od 26 únor 2015 do 16 duben 2024