Online setkání: PODPORA UČITELE V JEHO PRÁCI

od Metodický portál RVP.CZ - RÚ NÚV

Online setkání se konalo ve středu 29. 4. 2015.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 29. 4. 2015, 20:00
Podpora učitele v jeho práci

Dvojici lektorů Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek nemusíme našim pravidelným návštěvníkům online setkávání představovat. Jejich webináře jsou vždy neotřelé, vedené s nadhledem a nespornými odbornými znalostmi. V průběhu tohoto setkání vám lektoři nabídnou zkušenosti s podporou učitelů v jejich nelehké, ale úžasné práci.

Stručně z obsahu:
  • Společně si utřídíme, ve kterých oblastech mohou učitelé podporu potřebovat a jak by měla taková podpora vypadat, aby byla užitečná.
  • Odlišíme skutečnou podporu od dalších povinností a skryté zátěže.
  • Připomeneme si, co hrozí, pokud jen dáváme a neobnovujeme svoje síly. Ukážeme si, kde užitečnou podporu hledat a jak si ji zabezpečit, kde jsou možnosti a příležitosti k jejímu získání. 
  • Společně zanalyzujeme různé možné formy podpory učitelů a poskytneme příležitost porovnat si tyto možností s tím, jak jsou nebo nejsou v prostředí našich škol využívány. 

Věříme, že po skončení webináře budete mít lepší přehled o tom, co je a není skutečná a užitečná podpora učitele, budete si umět vybrat ty formy, které jsou pro vás nejužitečnější a především získáte chuť dělat něco pro sebe, pro svůj seberozvoj. Jsme přesvědčeni, že učitelé takovou podporu potřebují a měli by ji dostávat v nejlepší možné kvalitě v potřebném rozsahu.

Komu je setkání určeno:
Setkání je určeno především učitelům a vedoucím školským pracovníkům. Doufáme, že přinese nové impulsy jedněm i druhým.
Setkání je ZDARMA.
Lektoři:
Mgr. Anna Doubková, PaedDr. Karel Tomek

Užitečné odkazy:

Videozáznam setkání

Prezentace ke stažení

Podpora učitele v jeho práci.pdf

1,7MB | Středa, 29 duben 2015 | Detaily

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání ve virtuálním prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pohled byl zobrazen 1629x od 29 duben 2015 do 28 březen 2024