Pohled z Olomouce

Fóra > Místo pro Vás!

Postřehy olomoucké

Příspěvky: 81
Místo pro Vaše názory, postřehy, dotazy....Co se Vám líbilo? Měla konference pro Vás přínos? Máte pro nás návrh, co bychom měli změnit? Děkuji, s pozdravem Stáňa Andršová
Příspěvky: 16

Zdravím všechny z Vás, kteří jste se přihlásili na workshop k Digifoliu a WIKI. Jak se Vám líbí nový Metodický portál a plánujete vůbec využívat i jeho nové moduly? Láká Vás Digifolio či jste zapálení pro sdílení Vašich materiálů a spolutvorbu ve WIKI? Diskutujete či píšete Blog? Rádi Vám pomůžeme při tvorbě komunitních modulů pro Vás a Vaši školu.

Příjemné odpoledne všem přeje Josef Vlach

 

Příspěvky: 1

Dobrý den, chtěla jsem získat nové postřehy a možnosti práce v nových oblastech. Školení bylo zajímavé, pro mne přínosné, ale bohužel velmi časově uspěchané, vyžadovala bych větší časovou dotaci na konkrétní praktické činnosti.

S pozdravem L. Pešulová 

Příspěvky: 1
Děkuji za nabídku a ukázku práce s RVP, je to velmi zajímavé a myslím, že do budoucna také přínosné. Nejprve bude potřeba se s portálem naučit pracovat, ale určitě skrývá velké možnosti. Portálu i všem lidem, kteří se na jeho stvoření podíleli, přeji mnoho spokojených uživatelů.
Příspěvky: 16

Dobrý den všem z olomoucké konference,

velice děkujeme, za Vaše povzbudivé reakce. Rádi Vám zde budeme nápomocní při Vaší práci na Metodickém portále. Pokud Vám budeme moci s čímkoli na portále pomoci, obraťte se na nás. Rádi Vám pomůžeme například s tvorbou školního digifolia. Komunita Meteodického portálu je tu pro Vás.

Přeji všem z olomoucké konference příjemný den.

S přátelským pozdravem Josef Vlach