Wikisté

Fóra > K čemu všemu...

Nová rubrika ve Sborovně?

Příspěvky: 206
29 říjen 2009, 11:14
Pan Oldřich Suchodárský a Míša Gondeková nám v poslední době vytvořili  moc hezké příspěvky v rubrice Různé. Oboje se to týká zájmové činnosti při škole. Zvažuji vytvořit pro tyto zdařilé příspěvky novou rubriku na úrovni Tematických plánů, Týdenních plánů a příprav s názvem Zájmová činnost. Co vy na to?
Příspěvky: 86
30 říjen 2009, 7:59

Ahoj Jindro,

Zájmová činnost je dobrý název, ještě mě napadl jeden a to Doplňující programy a další aktivity Uvidíme co navrhnou i ostatní.

A přeji hezký víkend

PS: díky za pochvalu za příspěvky

Příspěvky: 145
31 říjen 2009, 7:53
Vytvořit rubriku na úrovni tématických plánů by bylo asi fajn. o názvu bych diskutovala. Podle mých zkušeností se v Mš realizují takové tématické dílny spíše jako jednorázová akce, nikoliv jako zájmový útvar. Možná je to jinak a Míša to myslela jako aktivitu na úrovni zájmového útvaru. Také bychom mohli ještě vyčkat, co se v "různé " objeví a zacílit název přesněji.
Příspěvky: 145
02 listopad 2009, 12:08
Odpovídám si sama {$lang_emotions_innocent}, viděla jsem právě  WIKI, kde Míša píše, že dílny jsou myšleny jako zájmová aktivita pro mladší školáčky. Tak to pak ano, {$lang_emotions_laughing}, zájmové útvary jsou ok.