Wikisté
Fóra > K čemu všemu...
Nefunguje mi wiki - ach jo!!!
Já nevím, jestli vyhráno. Ráda bych vložila obrázek do kabinetu a nikde není Vložit přílohu. Tenhle dotaz jsem před chvílí dala do Disukze - jak na wiki, než jsem si uvědomila, že mohu hledat info i tady. |
Hezké nedělní poledne, vytváříte novou stránku s obrázkem pomocí šablony s návodem, na kterou je odkaz na pravé straně úvodní stránky obrázků? Odkazy pro vkládání příloh se objeví až po uložení stránky. Pokud chcete vkládat obrázek na existující stránku, postupujte prosím podle návodu ZDE Ke vkládání obrázků je nutno být přihlášený.
|
Jindřichu, mohu Tě požádat i odpověď do diskuze? Možná i někdo další váhá s příspěvkem a dotaz Petry mu pomůže. Díky http://diskuze.rvp.cz/viewtopic.php?f=133&t=865&p=10205&sid=7192ad5bcfbd23985101b151f6eeb127#p10205 |
To bude tím, že je bílé a ušlechtilé Taky nemá bláto, kde by rylo. Což byla jedna z věcí, o kterých jsem ve Střevlíku (ekocentru) diskutovali. |
Ahoj Jano, já prostě rychleji jednám, než čtu a ta informace o uložení stránky mi prostě unikla. Těžko se najde nějaký další ztřeštěnec. ![]() |