Wikisté
Fóra > Co a kam ve wiki?
Co a kam?
Zkusila jsem vytvořit stránku v rámci Aktivit .. může být nebo je představa jiná? Trochu se tam melou do sebe výstupy, pokud se dá aktivita použít v rámci více předmětů. Možná bych z toho důvodu upravila tabulku tak aby pro každý předmět byly vazby na RVP uzavřené v jedné části a pak navazovaly vazby pro další předmět. Takže možná .. jako je šablona pro obrázky na dovložení dalšího obrázku, byla by dobrá šablona na dovložení vazeb pro další předmět. Teda teď nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně :) |
Omluvám se, i já jsem trochu zaspal v této diskuzi. Vidím, že se nemůžu vždy spolehnout na upozornění emailem. Ta aktivita Hanko, jak jsi ji vyplnila, mi příjde super. S těmi výstupy je to dobrá připomínka. Pokud bys měla chuť, můžeš tu šablonu zkusit upravit. Jinak to udělám sám. Díky. Jak to příjde ostatním? Vešel by se do této formy i pan Oldřich s těmi aktivizačními metodami k matematice? Co pane Oldřichu? |
Tu původní šablonu bych nechala .. s tím, že jako je šablona pro dovložení obrázku na stránku, udělala jsem šablonu pro dovložení Aktivity na stránku .. akorát ji nemůžu přesunout mezi ostatní šablony (mám ji na své stránce) Jak to pak vypadá je na stránce BINGO, kterou jsem doupravila |
BINGO ![]() |
Jindro .. ještě bych lehce upravila tu šablonu pro aktivitu a rozdělila bych to na dvě tabulky .. první - obecná část a popis aktivity, druhá - využití v předmětu (viz BINGO nebo PEXESO) pak jsou v obou šablonách takové drobnosti - nadbytečné tagy <p></p> v některých polích .. mi to při tvorbě šablony pro rozšíření uniklo a je to i v té původní šabloně (já jsem děsnej estét a jak jsou ty okýnka jinak, tak se mi to nelíbí :) ) |
To se nám to tady rozjelo, dva dny tu jsem a tolik událostí. Ale skolila mne chřipka, tak až se dám dohromady, zase se zapojím. Přeji pěkný víkend. O.Suchoradský |