Wikisté

Fóra > Co a kam ve wiki?

Co a kam?

Přesně tak.
Hanko, děkuji hlavně za klávesové zkratky  {$lang_emotions_laughing}
Hanko díky, pro moji potřebu je to moc dobrý.
Upravila jsem vám stránky s Aktivitami do nové šablony (upravovali jsme ji s Jindrou ještě včera). Obsah je na vás. Možná bych navrhovala dokud není stránka hotová nezveřejňovat ji, případně ji nejprve dokončit ve svém profilu a teprve potom přesunout do správného oddílu WIKI.

Díky za pomoc a vaši práci. Dělal jsem to opravdu na svých stránkách a počítal s tím, že hry budu po úpravách postupně přesunovat do aktivit, tak jak mi navrhujete. Ale s přesunem jedné se mi přesunuly i ty všechny dalš, ještě nedodělané, které jsem měl po tou hotovou podřazené. Takže si to teď budu lépe hlídat.

A také co nejdříve doplním obsah těch, které jste do Aktivit již vložili. Je to jen otázka času, kterého mám v těchto dnech nějak moc málo. A to jsem si myslel, jak se budu v důchodu nudit.

Ty aktivity jste tedy parádně rozjely. Klobouk dolů .

Úpravy tohoto příspěvku:

to ano .. pomalu by se mělo přemýšlet o nějakém členění kvůli přehlednosti

Dobrý den. Chtěla jsem začlenit příspěvky do Wiki/ Knihovna/ Nápady a návody/ Výrobky s dětmi. Bohužel však nemám k zobrazení stránky oprávnění. Vložila jsem tedy do Wiki/ Knihovna/ Nápady a návody. Prosím o přesun do Výrobky s dětmi. Mohu získat pro tuto stránku oprávnění? Děkuji. Irena

Dobrý den, Ireno,

jsem moc rád za vaše další hezké příspěvky. (Bál jsem se, že už jsme vás ztratili.) Přesunul jsem je mezi výrobky pro děti a samozřejmě vám také přidal oprávnění, respektive tu stránku nastavil jako veřejnou. Už to mělo být.

Jindřich

Děkuji:)