Wikisté
Fóra > Co a kam ve wiki?
Co a kam?
http://wiki.rvp.cz/Knihovna/Ruzne zdá se mi, že keramika, grafika by možná měla přijít do peg. lexikonu. Nebo ne? Co myslíte vy? Nějak mi mezi tím čtenářským deníkem nesedí. |
Moc mě zaujala myšlenka vytváření tématických stránek ve wiki. Napadla mě fyzika a velikonoce. Hodilo by? Kam s ní? Šlo by o něco podobného, jako ZOH a výuka. Nebo by to lepší začít jako téma v diskuzích a podle toho kdo by co přif¨dal nakonec vytvořit stránku ve wiki?
|
Otevřít to v diskuzi by bylo dobré, :-), myslím hlavně na ty, co se jeětě tak nepohybují ve Wiki, je pro ně snazší napsat to diskuze.
|
Zdarec :-) Mám něco a nevím, kam to dát. Někteří vědí :-) Mám fotky z Kounovských kamenných řad - kam s nimi? patří to do "Česka", ale není to "přírodní zajímavost". Mám to dát do tedy do Středočeského kraje? Je to... dávný kalendář, tedy možná, možná to tehdy dávno používali jinak... A ještě malá poznámka: Chtělo by to mít takovéto "ptací" fórum "Kam s tím?", které by počítalo s příchozími zvenku. Do prvního příspěvku by bylo dobré dát něco v tom smyslu, že se tam lze ptát, co kam dávat. Co myslíte? Lenka |
Lenko, já bych to zařadila podle kraje a možná bych jestli to bylo něco jako kalendář, tak bych to ještě jednou viděla ve "společnosti" a asi bych to pojmenovala dávný kalendář? No oni se určitě vyjádří i ostatní. :-) |
Jsem také pro rozdělování podle krajů. (Snad nás v blízké budoucnosti nečeká zase nějaké nové uspořádání správních celků. I když wiki je dost flexibilní :-). Díky Lence za námět k ptacím fórům. Napadá mě několik možností. Udělat odkaz na tytulce obrázků tady do toho fóra. Nebo udělat samostatnou diskuzi v modulu diskuzí a navázat na fórum Jak na wiki. Nebo diskutovat přímo ve wiki. Studuji ve vodách komunity vývojářů okolo
MindTouch, a zjistil jsem že už jsou tam schopní implementovat na samotné stránky wiki
takové věci jako diskuzní fóra nebo ankety. To ale znamená mít programátora, který by si s tím chtěl hrát a přitom nepotřeboval moc |
Když jsme u toho třídění, Jindro .. narazily jsme s Janou na to, že některé přírodní zajímavosti (Koněprusy, České Švýcarsko apod.) by možná stálo za to mít jak v přírodních zajímavostech, tak pod krajem .. nešly by vždycky do jednoho z těch témat vložit jako vnořené kopie stránky (jako jsi to dělal ve Sborovně v Aktivitách)??? k té diskuzi .. máme to momentálně docela roztříštěné .. Jak na WIKI, tady .. přidávat ještě další nástroj v téhle chvíli? Nevím .. rozhodně by to chtělo ujednotit. |
Budeme vnořovat :-) K těm diskuzím - jsem zvědavý na názory dalších lidí. Možná by nebylo od věci skutečně pro to vymezit zvláštní prostor v modulu diskuze, a wikisty si zavřít pro naše soukromější klábosení. Otázka pro Lenku, jestli to vyjmout z klubu a vytvořit samostatné diskuze k modulům. V klubu se mi to také moc nelíbí. |