Wikisté

Fóra > Co a kam ve wiki?

Co a kam?

Jarko hodně se mi líbí, ta šipka co máš nad hlavou : ) Kdyby náhodou někdo nechtěl pochopit, o kom je řeč, šipka ho nasměruje :)

To víš, na Tebe se podívají a je jim to všem hned jasné. A kouzlo nechtěného na "starém" hlavním nádraží udělá svoje...

... a protože k pokusům tohoto ražení nepotřebujeme zkumavky apod., ale úplně obyčejné věci, tak si zkumavku škrtej, něco bublajícího a přetékajícího z nějaké nádoby, špunt letící z petky nebo petka jako raketka, nafukující se balónek na lahvi, větrník, ...

http://wiki.rvp.cz/Kabinet/0.Poptavka/Ikonka_pro_str%C3%A1nku_ve_wiki .. takže tak nějak jako dole? (ještě není upravená wikibarevnost)
Já bych řekla, že šipka ukazuje, kde se  rozsvicuje. :-) Kdo je bez šipky, tak a má asi zatím zhaSNUTO :-).

Ahoj Jaroslavo,

díky moc za odpoveď. Zábavné ty vaše nápady rozhodně jsou. Stačí je i jen číst. O využitelnosti i ve výuce nebo jen tak (nejen) s dětmi nepochybuji. Sám se těším, až se dostanu k tomu, že si něco z toho vyzkouším :-).

Jindra

začni Jindro šampaňským :)))

což mi připomíná, musím do tašky přihodit ty nejlepší pravé bublinky z Francie, abychom mohli předvést pokus všem příbuzným ve Dvoře (samozřejmě postupně - takže zelená budu několikrát :) )

Hani a Jindro, mám ještě v zásobě "pár špeků" ... V pondělí budeme bádat už po několikáté nad Kamenem mudrců, tak možná něco z bádání prozradíme i "na wiki"...

JP

Tajný recept bude???? Uaaaaaa
Vybádali jste? Wiki je celá netrpělivá, že se to věky staré tajemství už někomu konečně podařilo odhalit :-)))

Musíme s pravdou pomalu, takže spíše to bude zatím  takové obrazné, malé náznaky :), není kam spěchat...

Jindro, díky za vytvoření rubriky, doufám, že se zapojí i další experimentátoři :)