Wikisté
Fóra > Jak na wiki?
Chyby
výsledek není stejný .. zdroják je mnohem kratší .. problém je už v tom původním dokumentu jak jsem psala, máš v něm natvrdo ukončené řádky a taky místo tabulátorů použváš několikanásobné mezery .. s tím si pak WIKI dost těžko poradí Taky si dávej pozor na typografická pravidla, mezery patří jen někam |
Dovolila jsem si ten tvůj text naformátovat. Chyby proti typografickým pravidlům, které děláš:
To je asi to hlavní, na co jsem při úpravě tvého textu narazila
|
No teda, Hani, tos mi dala. Ale dobře mi tak. Patří mi to. Ten text jsem psala původně v době, kdy jsem na PC začínala. A moje chyba, že jsem jej neupravila. S minulým příspěvkem jsem tyhle problémy neměla, neb byl "čerstvě" napsaný |
Tak pokud je to minulost a teď už tyhle chyby neděláš ... tím líp :) Kéž bych tohle mohla říct o svých kolegyních :) |
Hanka je rozhodně poklad a Bohunka nesmírně učenlivá. vzpomínám, že na konferenci nás upozorňovali na stránku pro autory, kde je i toto: http://autori.rvp.cz/obecne-informace/tpograficka-pravidla . jen přidávám, kdyby někdo měl podobný problém a ještě potřeboval s něčím poradit. Hezký "barborkovský" den |
Mě wiki zlobí taky a teď už je to dost otravné. Někdy v týdnu jsem se pokoušela vložit stránku do kabinetu. Vždy jsem se bez problémů přihlásila, ale hned po klepnutí na cokoli dalšího (Aktivity, Pedagogický lexikon,...) mě to prostě z přihlášení vyhodilo. Když jsem tedy několik hodin počkala, dostala jsem se až k nové stránce, tu jsem vyplnila a ejhle, objevilo se Wit while we save ... a zase to vypadlo, takže nic. Manžel radil, ať odstraním historii procházení internetu. To jsem udělala, a vše šlo jako po másle. Myslela jsem, že mám vyhráno. A dnes je to tu zas, chtěla bych doplnit aktitvity k bingu a při ukládání to zase vypadlo. Odstraňuju historii, nic nepomáhá, nedostanu se wve wiki nikam, jen se přihlásím a hned vypadnu. |
Zdravím, dnes jsem mrkla na svůj příspěvek ve WIKI (Metoda dobrého startu ve Sborovně) a byl doplněn nějakými "klikyháky" (odborníci prominou |