Wikisté
Fóra > Jak na wiki?
Chyby
Už ho vidím také normálně. Nechápu to. V práci i doma tam byly "klikyháky". No, hlavně, že je to v pořádku. Díky za zájem, děvčata![]() ![]() |
Bohunko, já v tom prsty s určitostí nemám i když jsem se na tyTvoje stránky taky díval a viděl jsem, že se zobrazují ve zdrojovém kódu (jak ty říkáš s"klikyháky"). Pokud to zmizelo, tak to nebylo mojí zásluhou. A když se to zase někdy vrátí, tak to bude muset řešit odborník Jindra.![]() |
klikyháky zdrojové jsem Bohunce odstraňovala já v den, kdy stránku tvořila. Ale tady se ptala až den po té, že je pořád ještě vidí a to už jsem jeteda já neviděla :) |
Zdravím Bohunku a ostatní wikisty , díval jsem se na tu stránku. Vypadá to hezky. Jen mi to nesedělo mezi aktivitami. Stránku jsem přesunul mezi přípravy pro MŠ. Díky také kolegům za pomoc s řešením "klikiháků" Jindřich |
Ahoj Hanko, budu o tom informovat Ondřeje. Nějak se nám těch technických problémů s editací nashromáždilo vícero. Díky za vše, co pro wiki děláš. |
Díky :) Tak já už se nelekám, když na mě WIKI křičí, hlavně že udělá to, co po ní chci. :) Ale standartní chování to není, to zase ne :) |
Ahoj, prosím o pomoc. ŘÁDÍ MI VE WIKI NĚJAKÝ ČERT! Do DUMu jsem vložila odkaz na Wiki a nefunguje. Objevuje se mi stránka s nadpisem a že nemá obsah a blebleble. Přitom, když jdeš do kabinetu, obrázky, příroda, pavouci, tak tam je veřejná stránky s foto křižáka. Kde mám hledat chybu? Jak to mám napravit? Díky |