Wikisté

Fóra > Jak na wiki?

Chyby

Můžete mi říkat blesku

Bylo to možná tím, že tam byl při prvním uložení stránky  titulek "Pavouciato_stránka_nemá_žádný_obsah._Obohaťte_Wiki_Vaším_příspěvkem", který se zapsal do URL a potom to dělalo neplechu. Vytvořil jsem tu stránku znovu a už to zdá se funguje. (viz. DUM)

Hezký den

Děkuju {$lang_emotions_kiss}
Zdá se, že WIKI počítá uživatelům divně stránky. Předevčírem manžel koukal, na zástup uživatelů s 41 stránkami, dneska koukáme na stejné uživatele s 45 stránkami., mezi kterými je i čerstvě registrovaná Jarka.
Tak je to pořád. Když já - podle abecedy jsem první, přidám stránku, tak v okamžiku, kdy se započte mě, ji mají započtenou všichni pode mnou.

Teda, tím nechci říct, že je to správně. Jen, že to není nic nového :-)

Hm, tak s abecedou to asi nemá co dělat.
HEEEEEJ, co se to ve WIKI zase děje?

Ahoj Hanko,

co konkrétně myslíš? Tu statistiku nejaktivnějších uživatelů? To by mě také zajímalo. 

Ta statistika je podezřelá už dlouho, to jsme tu s Petrou hlásily .. takže jednak to a řekla bych, že s tím bude souviset i pohled na portálovou titulku, kde se objevují jako autoři anonymové (i když u stránky WIKI pak autor je)

Milé wikistky a wikisté,

moc mě mrzí, že nám wiki pořád zlobí. Je to otravné, když se na ten software nedá pořádně spolehnout. Navíc nám onemocněl programátor, takže schůzka ohledně všech oprav a úprav wiki se zase posunula.  

Děkuji Hance, Jarce, Věrce, Míše,  Ivaně, Oldřichovi a Petře Stanjurové za to, že na naši wiki navzdory její nespolehlivosti nezanevřely a v minulém týdnu do ní přispívali.

Mějte krásný víkend. 

Jindra