Wikisté
Fóra > Jak na wiki?
Chyby
Můžete mi říkat blesku Bylo to možná tím, že tam byl při prvním uložení stránky titulek "DUM) Hezký den |
Zdá se, že WIKI počítá uživatelům divně stránky. Předevčírem manžel koukal, na zástup uživatelů s 41 stránkami, dneska koukáme na stejné uživatele s 45 stránkami., mezi kterými je i čerstvě registrovaná Jarka. |
Tak je to pořád. Když já - podle abecedy jsem první, přidám stránku, tak v okamžiku, kdy se započte mě, ji mají započtenou všichni pode mnou. |
Ta statistika je podezřelá už dlouho, to jsme tu s Petrou hlásily .. takže jednak to a řekla bych, že s tím bude souviset i pohled na portálovou titulku, kde se objevují jako autoři anonymové (i když u stránky WIKI pak autor je) |
Milé wikistky a wikisté, moc mě mrzí, že nám wiki pořád zlobí. Je to otravné, když se na ten software nedá pořádně spolehnout. Navíc nám onemocněl programátor, takže schůzka ohledně všech oprav a úprav wiki se zase posunula. Děkuji Hance, Jarce, Věrce, Míše, Ivaně, Oldřichovi a Petře Stanjurové za to, že na naši wiki navzdory její nespolehlivosti nezanevřely a v minulém týdnu do ní přispívali. Mějte krásný víkend. Jindra |