Wikisté
Fóra > Jak na wiki?
Přesunování stránek
Ahoj Jani, Slovenský ráj jsem už pod Slovensko přesunula a u Tater i Slovenska povolila přístup na veřejné! Tak snad už to půjde
|
Ahojte, na to přesunování stránek v kabinetu pozor. Někdy je to zbytečné a může to mást uživatele. Lepší je vnořit kopii, jak je to např. na stránce ZDE Tato stránka je jednak v tématu Česko a také v Přírodě, aniž by se tam fakticky obsah nějak dubloval. Dělá se to pomocí Deki skriptu, který uvidíte, když se tuto stránku pokusíte upravit. Práci se skryptíky ale prosím zatím nechte na mně Tu stránku květin založil uživatel Miloš Bukáček. Já jsem na ní pak ještě dělal nějaké úpravy a vložil jednu podstránku tropických květin. Nezobrazovala se, protože jsem jí zapomněl zveřejnit |
Myslím, že se snažím být v tom opatrná. Pod Slovensko jsem šoupla ještě Oravu a Pieniny - je to část Slovenska. Moc jsem se pobavila včera nad stránkou Vydra od hanky. .-) Zaradovala jsem se, že taky jednu mám a přidám ji. Tak si to prohlížím a hledám, kde ta Hanka vydru má, že vidím jen řeku a kamení.... Pak mi to docvaklo - je to řeka! Musela jsem teda vytvořit nutně stránku pro svou vydru :-D. Hanko zdravím ! |
Hanko, Vydru zatím neznám, ale věřím Ti to a doufám, že někdy vyjedeme s rodinkou i tímto směrem. :-) |
můžu doporučit vhodný penzion .. úžasné prostředí, k dispozici velká zahrada, pískoviště, hračky, houpačka, gril .. cena více než příznivá .. navíc v mé srdcové vesnici :) |