Wikisté

Fóra > Co a kam ve wiki?

Aktivity

Doplnila jsem Bingo - zkopírovala jsem tabulku Použito v předmětu, jenže jsem musela doplnit řádek Popis aktivity - je trochu jiná, než jsme u Binga zvyklí. Je to vůbec ještě bingo? Neměla bych to nazvat jinak?

Co myslíte? Podle mě se to liší, ale princip binga to má.

Ahoj Petro,

díky za doplnění informací. Jak to tak vypadá, varianty aktivit pro různé předměty mohou  vypadat dost odlišně. Přemýšlím, jak to optimálně řešit.

Dotaz pro všechny Wikisty: Co byste řekli tomu, vkládat varianty pro jednotlivé aktivity místo do tabulek na stejnou stránku jako podstránky pomocí stejné šablony? Mrkněte prosím úplně dolů na stránku Bingo. Ten text: "Bingo v různých předmětech" by pak mohl být třeba v odkazech hned té první aktivity nebo samostatně pod první tabulkou "Využito v předmětu". Úplně dole pak odkaz na přidávání nové varianty aktivity.

Mně by se pak i lépe dohledávaly aktivity z hlediska jejich rozřazování do různých oborů.

Byl bych Jindro určitě pro tebou navrhované řešení. Varienty by se daly libovolně přidávat a byly by pro uživatele snadno viditelné v přehledu u první varianty hry. Navíc by přibývaly celé nové stránky na WIKI a o to nám v této chvíli také jde, ne?

Jindro a co to udělat jako v kabinetu s obrázky
př. stránka Bingo by obsahovala jen výpis podstránek (aktuální obsah) a podstránky by byly věnované jednotlivým předmětům

v netříděných by to bylo takhle a do stránek jednotlivých oborů by se vnořovaly kopie stránek jako to děláš teď

Oldřichu a Hanko, děkuji vám za podněty. Myslím, že s tím výpisem podstránek to bude nejlepší řešení. Zároveň tam nechám odkaz pro vytvoření nové stránky  s automatickým vygenerováním  šablony aktivity.
Jindro .. rozhodila jsem do speciálních stránek po předmětech Pexeso a Domino (jako jsi to udělal s Bingem) .. vnoření kopií stránek nechávám na tobě
Hanko, díky.
Tak je vnořeno. Hezký večer.
Jak mohu vytvořit variantu této hry http://wiki.rvp.cz/Sborovna/6.Aktivity/ZZruzne/Running_dictation?
Já slepucha slepá, našla jsem návod ve Wiki, takže to zkusím :-)