Wikisté
Fóra > Co a kam ve wiki?
Aktivity
Tak mě napadlo dát do rozšířeného hledání třeba AZ kvíz a objevilo se moře odkazů, :-). Takže i tady by šlo vytvořit ve Wiki stránky po předmětech, že? |
Ahoj Jano, aktivity už jsme začali třídit podle předmětů a oborů. Do těchto přihrádek dávám jen stránky aktivit, které už jsou úplně bezvadné. AZ kvíz už na to aspiruje. Zobrazením výsledků vyhledávání ve wiki je trochu problém. Ondra to snad bude nějak řešit v další vlně programátorských úprav. |
Milé wikistky a wikisté, vracím se po delší době k Aktivitám. Nějak ve mně delší dobu zraje myšlenka, že by se tato rubrika hodila více do Knihovny. Zároveň jsem přemýšlel, jestli by nebylo dobré aktivity rozdělovat rovnou podle oborů, aby nepadaly dp té rubriky netříděné. Každý by vkládal aktivitu, podle toho v jakém oboru (předmětu)s ní má zkušenosti a neřešil by obory, ve kterých neučí. Lidé, vyučující dané předměty by byly garanty toho, že nová aktivita, která se tam objeví má odpovídající kvalitu a že se dá v daném předmětu skutečně využít. Zpřístupnil bych vám ikonku Garantovaný obsah wiki, kterou byste mohli k těm skutečně dobrým a použitelným aktivitám vkládat. Způsob, jakým byl ten obsah Aktivit vytvářený a tříděný doteď, se moc neosvědčil. Je to moc centralizované, což je také asi jeden z důvodů, proč nám tato sekce WIKI trochu ustrnula. Jaký je váš názor? |
Také jsem ze stavu Aktivit rozpačitý, tím spíš, že tam je dost stránek her v matematice, které jsem tam vložil, ale málokdo je najde. Určitě by přesun do knihovny a nové třídění stály za pokus. Jsem v zásadě pro... |