Wikisté
Fóra > Co a kam ve wiki?
Zvukové nahrávky
Ahoj wikisté, tak jsem si brouzdala ve wiki a napadlo mě, že zde nemáme zvukové nahrávky. A tak jsem se chtěla zeptat co si o tom myslíte, zda by se mohla v kabinetu založit ještě sekce zvukové nahrávky, zda by byla užitečná a zda se sem vůbec hodí. Těším se na vaše názory |
Tak já bych si klidně dokázala představit, jak něco takového využívám v hodinách AJ. Jen nevím, kde honem nahnat nějakého rodilého mluvčího, aby mi namluvil, co bych zrovna potřebovala. |
Petro, na vycházce s dětmi.![]() |
Ano, debatu o zřízení zvukových stránek je třeba začít. Už proto, že na stánkách včelařských kroužku už takové stránky s odkazy na zvukové aktivity existujhí, na adrese:http://wiki.rvp.cz/Sborovna/R%c5%afzn%c3%a9/Z%c3%a1jmov%c3%bd_v%c4%8dela%c5%99sk%c3%bd_krou%c5%beek_p%c5%99i_%c5%a1kole/POSLOUCH%c3%81ME_V%c4%8cELY a s panem Jindřichem jsme již začali uvažovat, tam je vložit. |
Zdravím vás v novém roce Konečně jsem se dostal ke zvukovým nahrávkám, se kterými přišla Míša. Vytvořil už jsem pro ně základ stránky v kabinetu. Vkládání opět zkusíme řešit pomocí šablony na níž najdete odkaz v tabulce s informacemi pro autory. Uvítám vaše návrhy a podněty pro vylepšení |
Jindro, je to jednoduché a docela to vyhovuje. Mně by ale ještě hodilo, kdybych u toho zvukového souboru neviděl po spuštění klasickou podobu MediaPlayru, ale třeba u těch včel tam mohl dát fotku s rozkvetlou loukou, kde by se po kliknutí na ni přidaly zvuky včel, které jsou v té nahrávce. Ale to asi je zatím neuskutečnitelá vize, že? |
Já jsem teda zpočátku při vložení měla menší komplikace Chtěla bych si do svého plánu ve wiki dát odkaz na jednu svou audio nahrávku, tak jestli to má smysl? Díky |
Ahoj Míšo, ještě před minutou byla nezveřejněná, ale asi už zde nebylo na co čekat Těším se na tvůj plán ve wiki. Měj se krásně. Jindra |
tak to je super Když jsem tam najela (do AUDIO), tak tam nejsou zveřejněné zvuky včel, když se přihlásím, tak už tam vidět jsou! M. |