Wikisté

Fóra > K čemu všemu...

Užitečnost sekcí wiki.

Příspěvky: 206
15 září 2009, 9:50
Která ze sekcí ve wiki vám připadá aktuálně nebo potenciálně nejužitečnější? Kabinet, Knihovna nebo Sborovna? Proč?
Příspěvky: 86
01 říjen 2009, 4:18
Velmi užitečná a praktická mi přijde možnost psaní a vkládání příprav a týdenních plánů, čili sekce Sborovna. Ale pro běžné uživatele, kteří zrovna pouze nahlíží a hledají nápad nebo inspiraci, si myslím je nejpřínosnější sekce Kabinet.
Příspěvky: 145
01 říjen 2009, 5:00

Momentálně neučím, takže si netroufám hodnotit. Ale podle kolegyně se zdají samotné obrázky na.... Asi víte. To si prý může vygooglit, na to nepotřebuje wiki. Trochu mě štvou nová autorská pravidla {$lang_emotions_yell}, protože cizokrajní ještěři se mi zdáli úžasní a tohle asi fakt na zahrádce doma nenatočím.

Asi už máš Jindřichu nový foťák, že? Podle stromů {$lang_emotions_laughing}....

Příspěvky: 206
01 říjen 2009, 5:18

Jo ta autorská práva, tan nám zavařila. Co se těch obrázků a vaší kolegyně týče, když se to vezme do důsledků, problém může být i s tím "googlováním". Proto by se učitelům mohl hodit další zdroj volněpoužitelných obrázků.

Na vaší zahrádce možná ne, ale třeba v ZOO se dá natočit ledacos, co myslíte?  Jojo, nový foťák si užívám.

Úpravy tohoto příspěvku:

Příspěvky: 86
01 říjen 2009, 6:52
Takže Jani, Vy vyřážíte do ZOO točit cizokrajné ještěry a já si doma udělám malou animátorskou střižnu a začnu pracovat na svém oblíbeném videu Ze života hmyzu
Příspěvky: 145
07 říjen 2009, 6:21
Ještě bychom se mohli převlíknout do kostýmů a sehrát to jako divadlo. {$lang_emotions_laughing} Ještěry i život hmyzu.
Příspěvky: 202
07 říjen 2009, 9:06
v tom případě u nás doma točíme krevní destičky .. poslední dny je to Honzíkova oblíbená hra
Příspěvky: 145
08 říjen 2009, 12:26

Hanko, co to je za hru ?!  Vzpomínám, jak jedna babička líčila vyprávění vnoučka, který si se sourozenci hrál na krvinky. On byl černá krvinka, protože nosil uhlí Emotikony.

K WIKI:

Chtěla jsem být užitečná a propojit moduly. Tak jako se v týdenních plánech (ped. lexikon) píše přímo v textu odkaz na diskuzi, tak jsem chtěla napsat do Nadané děti a žáci odkaz podobný. Zjistila jsem, že stránku nelze upravovat. Myslela jsem, že to je nějaké zvláštní právo členů expertního týmu, ale není to tak. Takže proč Jindřichu? Mám tedy odkaz vložit do komentáře? Díky

Příspěvky: 206
08 říjen 2009, 6:53

Jano,

hesla, u kterých je napsáno, kdo je vytvořil s ikonkou "Garantovaný obsah" jsou skutečně určeny k editování pouze členy "expertní skupiny" a správci wiki. To, že byla stránka nastavena, že ji mohl upravovat  každý uživatel je věc jiná. To je moje chyba, kterou už jsem dal do pořádku. Vložte prosím ten odkaz zatím  do komentáře. Já se pak pokusím vyzvat autora hesla, aby jej zaeditoval na stránku.

Díky za heslo souhrnu z diskuze. Je to super.


Příspěvky: 202
08 říjen 2009, 8:01
myslím ře krvinky a krevní destičky budou mít základ v témže .. ve sledování Byl jednou jeden život .. HOnzík už má tak prokleplé všechny díly, že z něj bude brzy odborník .. a já zešedivim, páč otázky PROČ