Wikisté
Fóra > Zásadní úpravy ve wiki
Úprava obrázků
Ahoj, mláďata způsobila příval obrázku a já si uvědomila, že jsem vám neřekla info z Jána! :-) V Jánu mě Jindřich prosil, abychom k obrázkům dávalai url odkazy na originál. Třeba tele už to má, najedeš na obr., ukáže se ti ručička, klikneš a máš hned obrázek v orig. velikosti. Jde se na to takhle: klikni upravit klikni na obrázek v šabloně - tabulce v liště vyber zeměkouli otevře se mi nové okno, přehodím se do BROWSE zobrazí se mi seznam fotek, kliknu na příslušnou, ta se zamodří kliknu UPRAVIT ODKAZ ZÁVĚREM V HORNÍ LIŠTĚ ULOŽIT
|
Pro nahrávání do příloh jsou optimální obrázky o velikosti 1024x768 Px (Dostatečné rozlišení pro použití v prezentacích.) Něco okolo 0,5 MB. |
Ahojte, dnes jsem zjistil, že jsem uplně zaspal diskuzi Jak na wiki. Vidí to zatím pouze Wikisté, tak jsem o tom nechtěl psát do fóra. Když se to osvědčí, pustíme to do éteru. Díky |
Já jsem si všimla. Hledáš obrázky. Zkusím se po nich podívat. A zdá se mi to jako možné řešení. (A ten Pepa, o kterém jsme mluvili v Jánu, nebyl oto Pepa Holáň? - to mi vrtá hlavou, i když to nepatří k diskuzi o wiki). |
Díky moc Petro, i za ten prima odkaz Jestli jsme se bavili o Pepovi, tak to byl asi Pepa Vlach, nebo ne? |
kolik solárních panelů jsem dneska minula??? kolik jich máme přímo ve Stráži?? nooo .. hodně, páč elektrárna .. :) |
Dobrý, teď jestš přemýšlím, jak se tam domlouvat, že už někdo něco fotí, obstarává - přiložit k tomu a oznámit, fotím, mám, vložím a dát odkaz na hotovou stránku se obrázkem?
|
Ještě pro Jindrovu přípravu - nehodil by se ti tenhle odkaz? http://thinkgreen.discoveryeducation.com/ Jani, já přemýšlím,jestli je až tak potřeba říkat, že fotím. To, že vložím, bude vidět a vkládala bych tam, kde se to požaduje - tady do kolekce pro eko obrázky. A kdyby náhodou se těch fotek sešlo víc, tím líp, ne? Stejně nikdy nebudou stejné.
|