Wikisté
Fóra > Co a kam ve wiki?
Sekce Obrázky
| Ahoj wšichni wikisti, právě jsem se s plnou vervou a podporou Jindry pustil do mamutího úkolu setřídění obrázků rostlin a živočichů podle biologické taxonomie. Zatím mám hotový hmyz, podívejte se |
|
Ahoj Davide, tváří se to teď velice biologicky odborně :-) Nevím proč mi ale nefunguje zobrazení soumračníka a ruměnice. Zobrazují se Tobě ty stránky normálně? Co ostatním? Ty fotky modráska jsou úžasné, a vůbec celé té hmyzí říše.
|
|
ha .. skrz modráska jsem lítala půl hodiny po poli za fotografovaným .. nějak se mu má aktivita nelíbila :) |
|
Však já tě, Davide, sleduju :) A mám zásobu kytiček na přidání :) Děláš záslužnou práci .. chceš pomoct? :) |
| Ahoj Hanko, dělám na tom jak to jde, aby to bylo rozdělené všechno, nakonec tam dám i kategorii neroztříděné, aby uživatelé nemuseli pátrat po tom, kam jaká fotka patří. Za toho modráska smekám, to není žádná sranda vyfotit 5cm velkého motýlka. |
|
momentálně mám z Londýna nafoceného pelikána, krkavce a labuť .. teď je asi nikam nevložím, že? když z ptáků jsou teď k dispozici jen pštrosi? ad modrásek .. copak to, že je malej .. ale on se porád hejbe :) jsme na něj vážně hrdá, páč i doma jsem byla pochválena, a to už je vážně co říct :) |
| Ahoj Hanko, právě jsem zveřejnil celou přírodu (to co mám zatím hotové) podle bilogické klasifikace, i pštrosa jsem tam přesunul. Na krkavce, pelikána i labuť tam místo připravené je, když budeš mít něco, s čím si nebudeš vědět kam to zařadit, dej to pod neroztříděné a já to pak přemístím. |
|
to máš z toho, že neučíš přírodopis .. já z téhle své počáteční učitelské epizody, co trvala asi šest let, čerpám dodnes :) |