Wikisté

Fóra > Zásadní úpravy ve wiki

NOVÁ TITULKA WIKI

Toto téma je uzavřeno. Pouze moderátoři a správci skupiny mohou přidávat nové odpovědi.
Příspěvky: 10
10 září 2010, 2:09

Ahoj všichni wikisti, právě jsem do našeho digi nahrál svůj (zatím pouze obsahový) návrh titulky WIKI, ve kterém jsem se zaměřil na opravy tří okruhů problémů:

1) zlepšit vyhledávání ve wiki
2) zapojit více každého uživatele (přímá oslovení, výzvy k tvorbě v jednotlivých sekcích wiki)
3) vylepšit osobní panel a jeho možnosti

Prosím všechny z vás, kteří si myslíte, že máte k nové titulce wiki co říct a v návrhu to není, napište to prosím do tohoto fóra, díky

Úpravy tohoto příspěvku:

Příspěvky: 202
10 září 2010, 8:18

Motivační texty: nejsou trochu zavádějící? Kabinet není jen o fotkách, Knihovna není jen o pomůckách, Sborovna není jen o templánech. Já vím, že shrnout vše do malého pole je téměř nemožné, ale .. 

Ikonky:  bude tedy třeba změnit ikonky i v sekcích

Ještě k motivačním textům .. teď mi cvaklo .. ono tam to horní pole s obsahem jednotlivých částí vlastně zůstane .. ale navrhuju ve sborovně místo Tematických plánů dát Přípravy

Někam mimo Kabinet bych vypíchla POPTÁVKU

Příspěvky: 145
10 září 2010, 8:53
První, co mě napadá, proč měnit ikonky. Asi k nim mám citový vztah. Souhlasím s Hankou, co se týče motivačních textů. Záběr jednotlivých sekcí je širší. Co u nové titulky postrádám, je postavička z portálové rodinky. Zatím se nikde moc neobjevují a to je myslím škoda. Úvodní větička, ptejte se v diskuzi je vlastně totožná s tím, kam mě hodí baner mám dotaz. Obojí mi při připadá zbytečné. Volila bych jedno nebo druhé. Mapa webu, to je pro mě zajímavé, pro orientaci. Co se myslí tím zobrazený strom stránek Wiki? Není to také vlastně mapa webu? Zůstane pod ikonkou nápis např. v kabinetu  " digitální učební pomůcky" ?
Příspěvky: 206
13 září 2010, 8:38

Moc vás zdravím,

a děkuji za vaši práci. Vrátil jsem se ze Slovenska, kde jsme s dětmi z naší školy zahájili nový šk. rok. Teď se pokusím postupně dohnat všechny resty: 

Co na motivačních textech a hlavním obsahu titulní stránky pracovat společně na této stránce.?

 

Příspěvky: 10
13 září 2010, 11:35
Ahoj všichni, samozřejmě jde jen o první "nástřel" jak by titulka mohla vypadat - velkou roli budou hrát právě ty motivační texty, takže pokud má kdokoli z vás nějaké návrhy, směle do toho. Co se týká změny ikonek, nemusí být nijak zásadní (třeba jen je barevně odlišit), hlavně bych je chtěl zmenšit, aby zbytečně nezabíraly tolik místa. 
Příspěvky: 202
13 září 2010, 5:31
:)))) Jsemsi klikla, koukla a řekla si, "co ten Jindra blbne, proč odkazuje na titulku" :) Pak mi došlo, že na titulce nejsou komentáře a vůbec že je ta stránka podezřelá :)
Příspěvky: 206
13 září 2010, 7:08

Často blbnu, ale snad ne tak moc :))) 

Nuž, tak hurá nápady rovnou do WIKI :-)

Příspěvky: 145
13 září 2010, 9:05
Musím říct, že jsem se taky chytla. :-) Dnes jsem si ji tedy ještě jednou prohlédla a hle - nahoře vidím, že přístup má také jistý Vlach. je to ten samý Vlach, kterého bychom snad mohly s Hankou znát? A je tam to jméno ze zvyku, nebo se vážně bude podílet na nové titulce a my se na něj můžeme těšit?
Příspěvky: 206
20 září 2010, 2:27
Josífka už se to bohužel netýká.
Příspěvky: 206
20 září 2010, 3:37
Trochu jsem si hrál s motivačními texty. Mrkněte prosím na to, jak se vám to (ne)zdá.