Wikisté

Fóra > Zásadní úpravy ve wiki

NOVÁ TITULKA WIKI

Toto téma je uzavřeno. Pouze moderátoři a správci skupiny mohou přidávat nové odpovědi.
mně se to zdá :) pod dupněte (nebo někde v tom poli) bych ještě prolinkovala na poptávku

To je Hanko dobrej nápad. Libí se mi dupání a další slovíčkové nápady. Díky, díky. :-)

Promítne se někdo do té stránky postavička Wiki? je mi líto, že je odstrčená. Vymyslela se a mám dojem, že se s ní už nepracuje.

Díky za pozitivní odezvy :-)

Zkusil jsem to prolinkování na pomůcky. Mrkněte se prosím, jestli to tak může být nebo to sami upravte podle vašich představ.  Na postavičku se dnes zeptám.

Krásný den.

Ahojte,

tak jsem se pokusil zapravcovat vaše návrhy - prolink na poptávku i postavičku WIKI, Jano:-) V souborech je nový návrh na postranní panel WIKI. 

Vracím se tady k titulce, kterou Jindra zveřejnil ve vláknu o pravidlech - teda máme tu v té diskuzi pěkný bordel. Líbí semi, že konečně prosadila postavička. taky se mi líbí úvodní věta, která je sice na můj vkus dost barevná, ale má linky a to je důležitý. Jen nerozumím tomu, proč jsou třeba výrobky s dětmi,  ped. lexikon a obrázky tak v popředí?  Válcuje to kabinet, sborovnu a knihovnu. Jeden by si mohl myslet, že ve wiki najde jen nějaké vystřihovačky. Líbí se mi ovšem věta, že použití obrázků je bezpečné. to je dnes opravdu důležité. tak zatím první dojmy. :-)

Ahoj Jano, 

ty sekce, které jsou v popředí by se měly průběžně měnit, aby nebyla titulka tak statická. Půjde o to, co budeme daný týden chtít vypíchnout. Upravil jsem slovíčko z úst slečny Wiki. Ta barevnost úvodních odkazů je k diskuzi. Chtěli jsme nějak zdůraznit možnosti akcí, které wiki nabízí. 

Mohl bys Jindro nastavit práva na stránce Návrh titulky i pro Jarku, aby mohla přispět svými postřehy až zjistí o čem je tu řeč? :)
Hanko, samozřejmě, že mohl. Měl jsem za to, že už ji mám ve skupině Wikistů nejen tady v digifoliu, ale i ve wiki. Už je to napraveno.