Helpfolio

Fóra > Chci se zeptat...

Přátelé na digifoliu

Příspěvky: 5
15 březen 2011, 1:58

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné nějak propojit přátelé z mého hlavního profilu a z digifolia?  Mám nastavenou skupinové digifolio pouze pro přátelé a najednou jsem objevila další žádosti o přátelství na mém hlavním profilu. Jak mohu umožnit těmto přátelům vidět skupinové  digifolio?

Příspěvky: 23
15 březen 2011, 4:41

Dobrý den, Jano,

 myslím, že nejsnazší cestou bude otevřít si danou skupinu a v položce pohledy u vybraného pohledu zvolit možnost Upravit přístupová práva k pohledu A potom své nové přátele manuálně Přidat.

Druhá možnost je přidat své nové přátele k přátelům v Digifoliu (Skupiny -> Najít přátele -> přidat).

Budeme se snažit, aby bylo možné přátele z profilu propojit s přáteli v Digifoliu - děkujeme za podnět!  - ale jelikož se jedná o různé technologie, bude na tom potřeba ještě zapracovat. 

Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohl.

S pozdravem

Dominik Fellner 

Příspěvky: 5
16 březen 2011, 2:11

Děkuji za odpověď.

Vámi doporučené možnosti fungují, ale přitom jsem narazila ještě na jeden "háček". Někteří uživatelé jsou sice pro mě dohledatelní v hlavním profilu, když je ale chci přidat do přátel v digifoliu, v seznamu (mezi uživateli ) je už nenajdu. (například. Dělám něco špatně, nebo existují 2 formy registrace 1 uživatele - jedna na digifolio a druhá do hlavního profilu, které nejsou spolu provázané a tudíž se tyto dvě skupiny přátel nedají spojit a přidat do digifolia...? 

 A vámi doporýučené postupy přidání přátel tedy fungují piouze u uživatelů, kteří se zaregistrují současně i na digifolio i na rvp......?

 

Příspěvky: 221
16 březen 2011, 4:36

Registrace je jen jedna, ale... 

Domnívám se, že v seznamu najdete pouze ty uživatele, kteří alespoň jednou navštívili modul DIGIFOLIO. Návštěvou se vytvořil profil v DIGI, který je pak k vyhledávání používán. 

S pozdravem Pavlína Hublová