BarCamp

Fóra > Termín

Organizace

Příspěvky: 4
31 březen 2011, 10:24
Začal bych v jednom fóru řešit organizační záležitosti, tedy spíš to co a jak konkrétně bychom organizovali (peníze, "ubytování", webové stránky, občerstvení) - hlavně kdo by si vzal co na starost, bez webových stránek těžko něco pořídíme, myslím, že ani skupiny v digifoliích na to asi moc nestačí. Taky bychom měli začít řešit kdo je naší cílovou skupinou, registrační záležitosti apod.. Byl bych pro konkrétní kroky a v průběhu jejich realizace se určitě vyřeší spousta další otázek.:)
Příspěvky: 221
31 březen 2011, 11:43

Souhlasím. Právě proto jsem vytvořila téma Co mohu nabídnout? Představovala jsem si, že by každý mohl nějak přispět a právě v tom fóru by se to mohlo prezentovat...

Určitě bude třeba dojednat termín. O prázdninách? O víkendu? Jakmile nastavíme základní prvky, mohla bych vytvořit hlasování a tím si ujasníme přesný termín.

Ten, kdo bude mít na starosti PR si zvolí prostředí webových stránek a případně nasdílí dalším organizátorům. Kdyby se nidko jiný nehlásil, zvládla bych...

Cílová skupina se vygeneruje ve chvíli, kdy budeme dotazníkovat. Pro tuto cvhíli počítám s tím, že by to byla právě tato naše skupina - dostalo se nám trochu prezentace na FB, Twitteru, Spomocníkovi... a až tak horentní banda nás nebude, zdá se. 

Příspěvky: 4
31 březen 2011, 12:46
  1. Začněme tedy hlasováním o termínu - navrhuji letní prázdniny (co třebas před přípravným týdnem?)
  2. Stránky též mohu připravit, ale budu rád když se toho ujme někdo další, v případě krize to samozřejmě nebude problém:)
  3. Na stránkách bychom mohli sestavit seznam reálných účastníků, abychom trochu věděli...

Jak si to tedy rozdělíme, kdo další se ozve?