Wikisté

Fóra > Zásadní úpravy ve wiki

Chyby po aktualizaci 2011

Staženo! Skvělé, hned se mi to zdá přehlednější.

Zdá se mi slouhá sloupec souborů., tím jak jsou ty zmnačky na úpravy, přejmenování a mazání, tak se to protáhlo. Dřív to bylo nějak u těch fotek dole po rozkliknutí. 

Pochvalné je, že tabulka použití ve škole a klíčová slova jsou hned pod tabulkou  fotek. 

Ještě jedna poznámka. Dříve jsme dělali na fotky url odkazy  do tabulky fotek. Tedy do těch, co jsou hned pod nadpisem. Teď jsem koukala, že gotika je má dole v sekci obrázky. 

Nejsem si úplně jistá, co máš na mysli.

Myslíš ten "prolink" na bledě modrém poli? To se udělá automaticky na stránce, na kterou je link na nějaké jiné stránce. Takže když chceš vzájemně prolinkovat dvě stánky, stačí jen na jednu z nich vložit odkaz. Na druhé se udělá sám.

Je to ono? 

Jani, ten zvětšený náhled se dole u obrázků dělal vždycky, ale byl vždycky menší než originál, stejně jako teď. V tabulce jsme vždycky odkazovali na originální velikost.

Mám dojem, že u gotiky jsou Harzerovy skenované fotky -nevím kdo je kdy vkládal, ale v tabulkách je neprolinkoval a Iva své přidané pak taky neudělala

Hanka pochopila, :-) ještěže to nakonec dáme dohromady. Takže to je jenom nedodělané. A pravda zrovna Hanzerovy obrázky se snad ani prolinkovat nedají. Kdo by to  hledal, že? :-)

Není to sice chyba, která by se objevila po aktualizaci, nicméně by se to dalo s aktualizací spláchnout.

Plánuje se nebo nedalo by se případně rychle doplánovat, aby v tom pravém sloupci (nebo někde jinde) byly přímé prokliky do Sborovny, Kabinetu a Knihovny, pomocí kterých by se dalo jednoduše přecházet ze šuplíků sborovny přímo do ostatních částí atd.?Teda ony tam jsou, jenže se při pohybu v dané části schovávají .. tak je tam nechat napevno

taky bych měla jednu poznámku. Když chci jít  ze "života portálu" na konkrétní stránku ve Wiki a najedu pacičkou na název, ocitnu se na hlavní stránce Wiki. Když kliknu pacičkou přímo na podtržítko, jsem na tránce, kde chcíi být. Trochu otrava. Když nebudu znala a hodí mě to hlavní stránku wiki, už patřičnou stránku nebudu hledat.
Jano, ke klikání přes Život na portálu - moc tomu nerozumím. Název je podtržený a to celé je hypertextový odkaz. Co je tedy podtržítko?
tak a mě v exploreru nefungoval právě název, jen to podtržení. Teď jsem to zkusila v chrome a tam tam to jde jak říkáš ty, celý název i podtržení tě krásně odvede přímo na stránku. 
Děkuji. Zadal jsem - zlobí to tedy v Exploreru. Tím je jasné, proč jsem to nemohla pochopit :-)