Wikisté
Fóra > Zásadní úpravy ve wiki
Chyby po aktualizaci 2011
Chrrrhrchr...narážím na explorer, nemohla jsem sem psát odpovědi. Vždycky zmizely. To je jen postesk. Tak teď chrome... |
Jako ne-wikista ale bijec za komunitu mám dotaz :-) Budou na home wiki zas ta úžasná čísla nejaktivnějších uživatelích, čili o tom, kolik který wikista vyrobil stránek? ď Lenka |
Tuto stránku jsme z titulky vyřadili. Ale můžeme pouvažovat s Jindrou o jejím "znovuvložení" - místa dost. Díky. |
Všechny moc zdravím po návratu s cest a tichého prodlévání ve "Offlineovém světě" :-) Pokusím se vyjádřit k čemu ještě u mě třeba. K této odpovědi Pavly jen malý komentář. Nepřemýšleli jsem nad tím, co z titulky wiki "vyřadit", ale co tam mít, aby to mělo smysl, bylo to hezké a přehledné. Problém je s tím dopočítáním stránek. Aktualizace sice proběhla, ale počty stránek u aktivních uživatelů se vynulovaly. Hned jsem požádal programátora o opravu, ale asi to není tak snadné. Nová titulka ještě není. Předpokládám, že se na ní usilovně pracuje. Myslím, že na informaci o nejaktivnějších uživatelých by byla chyba zapomenout. |
Ještě jedna poznámka. Ve fotografiích je skrytá sekce spec.pedagogika. Jsou to spíš obrázky pro logopedii a AAK. Myslím, že takhle je nikdo nenajde. Tak to je otázka spíš k Jindrovi, zda by nebylo lepší pouvažovat a vytáhnot ty obrázky na světlo boží nějkam vejš. |
Pozvala jsem sem ještě Hanku F. jako garantku. Jindra má teď dovolenou, ale až se vrátí, určitě se vyjádří. Díky. |
Děkuji za podnět Jani. Naprosto souhlasím. Myslím, že stránka Speciální pedagogika zasluhuje posunutí až na úroveň samostatné rubriky. Osmělím se opět poptávat ikonku. Snad pomůže opět naše ctěná a milovaná Hanka P.![]() |
Ahoj Pavlíno, mám problém s vkládáním obrázků na stránku - fotky se nevloží do šablony, ale nad ni. Další šablona se vloží nahoru nad stávající. V Exploreru strašně dlouho trvá nahrávání příloh, Mozilla prozměnu hlásí chybu, když chci obrázek vložit. |