Wikisté
Fóra > Zásadní úpravy ve wiki
Chyby po aktualizaci 2011
Až teď jsem si všimla, že není u komentářů u wiki na hlavní straně = titulce a ani na Životě na portále vidět, kdo je autor komentáře a také ve sloupečku Nejnovější příspěvky ve wiki není vidět autor úpravy... |
Ahoj .. nevím kde se vzalo a kde je problém .. nicméně dělali jsme s tchýňkou malé WIKI školení, zakládala svoji první stránku ve WIKI - vložila - uložila - a ač zalogované na Marii Pilařovou, objevilo se u stránky moje jméno - jako zakladatelky i jako autorky přílohy Padl tu názor, že je to asi vina cookies prohlížeče (v prohlížeči, který běžně nepoužívám bylo totiž všechno ok), ale myslím si, že dělat by to nemělo .. tak to hlásím jako chybku |
Tchýně se přihlásila v IE, které nepoužívám, založili jsme stránku znovu, obsah překopírovali a tu pod mým jménem smazali.
|
Jejku, jak opravím nadpis titulek stránky ve wiki. Když dám upravit stránku, objeví se mi tam text bez nadpisu a já potřebuji opravit nadpis? Jak na to? Před tím se objevilo vše a celé. (Př.: chtěla jsem teď upravit a změnit titulek Návrh třídnice pro zájmové vzdělávání...) |
Už se to tady řešilo. Oprava titulu lze udělat tak, že se stránka přemístí, ale jen fiktivně. Po zadání příkazu se nabídne i titul, který lze změnit. Ale pak se stránka nepřesune a nechá na místě. Funguje to! |