Wikisté

Fóra > Zásadní úpravy ve wiki

Úklid v tematických plánech

Příspěvky: 206
15 říjen 2009, 9:18
Pokusil jsem se trochu uklidit v tematických plánech. Byly tam dlouhodobě prázdné stránky pro jednotlivé vzdělávací oblasti a obory. (Takové zbytečné slepé uličky při prohledávání wiki.) Proto jsem je vymazal. Místo toho jsem umožnil snadné přidávání nových oborů v jednotlivých sekcích viz. např. ZDE nebo v šabloně ZDE Stačí doplnit název oboru a stránku uložit. Na nové stránce pak už jsou odkazy otevírající šablony pro vkládání nových tematických plánů.
Příspěvky: 44
22 říjen 2009, 1:20

Zdravím, Jindro.

Díky za odpověď na diskuzi. Klikla jsem na Váš odkaz a objevilo se mi totéž, co mně - "soubor byl odstraněn" . Nerozumím tomu. Když jsem soubor nahrávala, byl tam, otvírala jsem ho.

Příspěvky: 206
22 říjen 2009, 2:30

Milá Bohunko,

velmi se omlouvám. Nevím, jak se to mohlo stát, ale asi jsem ten soubor vážně smazal. Vůbec se nepamatuji, a hlavně nevím proč bych to dělal. Našel jsem ho mezi smazanými soubory. Už je obnoven a měl by se vám normálně zobrazovat.  

Ještě se chi zeptat. Nechcete si přepsat ten odkaz názvem toho souboru. "Ukázka školního kurikula" Samotný odkaz na ten soubor zůstane zachován.

Hezký den.

Příspěvky: 44
22 říjen 2009, 7:11
V pořádku.