Pohádkové čarování s KuliFerdou

od Nakladatelství Dr. Josef Raabe

Druhý ročník výtvarné soutěže Pohádkové čarování s KuliFerdou odstartoval v září. Jaké je téma, jak se přihlásit a spoustu dalších užitečných informací Vám přinášíme v tomto článku!

První ročník výtvarné soutěže Pohádkové čarování s KuliFerdou proběhlo v loňském roce a setkalo se s velkým úspěchem! Do Nakladatelství Raabe dorazily desítky krásných obrázků a fotek prostorových objektů. Tématem prvního ročníku soutěže bylo výtvarně ztvárnit pohádku O Červené Karkulce. Odborná porota v čele s ilustrátorkou dětských knih doc. M.A. Barbarou Šalamounovou měla co dělat, aby mezi těmi všemi obrázky vybrala ty nejpovedenější, které postoupily do druhého kola. V druhém kole proběhlo veřejné hlasování o ty nejhezčí obrázky na Facebooku. Slavnostní vyhodnocení soutěže spojené se spoustou her a zábavy si všichni moc užili v DDM Ulita na Praze 3 a vítězové si odnesli krásné dárky.

Od září 2017 je již spuštěna registrace do druhého ročníku soutěže. Zadání pro letošní ročník zní:

Přečtěte / vyprávějte si pohádku Kocour v botách. Následně dítě pohádku převypráví s úpravami dle fantazie.
Tuto upravenou pohádku pak dítě výtvarně ztvární (obrázek, nebo prostorový objekt).


Do nakladatelství nám už v tuto chvíli chodí spousta krásných obrázků a my se těšíme na další! Neváhejte a zaregistrujte se (do registračního formuláře se dostanete kliknutím na tento odkaz).

Registrace do soutěže skončí 15. dubna 2018. Více o harmonogramu soutěže zjistíte zde.

Výtvarné práce zasílejte po registraci do 15. 4. 2018 na adresu Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s.r.o., Radlická 2487/99, 150 00 Praha 5. V případě fotografií „3D objektu“ na email: marketing@raabe.cz a do předmětu zprávy napište "Pohádkové čarování".

Sledujte nás na FB

 

 

 

 

Pohled byl zobrazen 673x od 23 leden 2018 do 19 duben 2024