Viber.com – komunikační aplikace zdarma

od Metodický portál RVP.CZ

Využijte službu Viber.com zdarma. V případě zájmu nabízíme také zaškolení. Aplikaci lze spustit okamžitě.

Rakuten Viber, jakožto jedna z předních komunikačních aplikací na světě, chce přispět k ulehčení komunikace a umožnění efektivního distančního vzdělávání v současné krizové situaci, kterou způsobila globální pandemie koronaviru COVID-19. Běžné vyučování není v současné době možné a proto chceme nabídnout naši pomoc v šíření informací mezi učiteli a jejich studenty u zajištění smysluplného sdílení studijních materiálů.

Komunikační aplikaci Rakuten Viber využívají desítky milionů lidí v regionu střední a východní Evropy a více než miliarda lidí na celém světě. Rádi bychom vám nabídli naše dvě služby, a to Viber Komunity a Viber Chat Boty k využití pro školy, univerzity a studenty v celé České republice. S jejich pomocí lze zajistit snadný přístup ke studijním materiálům a spojení s učiteli a profesory a garantovat tak úroveň vzdělávání i v této době.

Viber Komunity jsou efektivním nástrojem pro komunikaci velkého počtu osob, které se nenacházejí na jednom místě. Komunikace může zahrnovat informace od učitelů, konzultace, testy, studijní materiály v podobě fotografií, videí, sdílených linků a hlasových zpráv. Komunity jsou skvělým nástrojem pro učitele i studenty. V příloze se o možnostech využití Viber Komunit pro realizaci vyučování na dálku dozvíte více. 

Budeme potěšeni, pokud vám budeme mít možnost službu lépe představit a pomoci vám s jejím případným využitím.

S pozdravem,
Petr Herčík

Průvodce pro učitele

Zpětná vazba

Martin Matas - 19 březen 2020, 4:25

Dobrý den,

zpětná vazba pro Viber. Nejpouživanější technologie, která je mezi učiteli a dětmi je v současnosti WhatsApp. Má Viber nějaké specifické výhody oproti WhatsApp-u nebo MS Teams? (když mají školy tyto nástroje zdarma)

 

díky

 

Maria Kenneth - 08 duben 2024, 12:20

Thank you for highlighting Viber.com's free communication services, especially its utility for distance education during the COVID-19 pandemic. It's crucial to have platforms like Viber and omegle that facilitate communication and connection in various ways, catering to different needs and preferences in today's digital age.

Pohled byl zobrazen 714x od 19 březen 2020 do 19 duben 2024