Tematický vstup Ovoce do škol

od Výchova ke zdraví

Vážení uživatelé, 

   portfolio Ovoce do škol patří do skupiny Výchova ke zdraví (nabízí portfolia o Sexuální výchově, Ochraně člověka za mimořádných událostí a další témata k tématu Výchova ke zdraví).

Zde Vás budeme informovat o projektu, nabízet Vám metodickou podporu (články a materiály), informovat o akcích a pozvánkách, ale také nabízet materiály ke stažení.

Akce, projekty a pozvánky

Pozvánka na akci 23. až 25. dubna 2010  Seminář Fórum Výchovy ke zdraví - snížení poplatku

Metodické články na téma

Materiály ke stažení

Podrobné informace o projektu Ovoce do škol naleznete na stránkách MŠMT.

Základní informace: MŠMT se na přípravě projektu Ovoce do škol podílí společně s Ministerstvem zemědělství, Státním zemědělským intervenčním fondem (SZIF), Ministerstvem zdravotnictví a Ministerstvem financí.

Projekt Ovoce do škol je vymezený nařízením Rady (ES) č. 13/2009, nařízením Komise (ES) č. 288/2009 a nařízením vlády č. 478/2009. Projekt se vztahuje na žáky prvních až pátých ročníků základních škol. Školy se do projektu přihlásí tím, že uzavřou smlouvu s jedním ze schválených dodavatelů - žadatelů o podporu. Žadatele o podporu, který bude řídit distribuci ovoce a zeleniny do vzdělávacích zařízení, schválí Státní zemědělský intervenční fond (SZIF). Žádost o schválení pro školní rok 2009/2010 doručí žadatel do 15 dnů ode dne nabytí účinnosti nařízení vlády na SZIF. Povinností žadatele bude dodávat bezplatně produkty do každé přihlášené školy v rámci celého území České republiky v průběhu celého školního roku nejméně jednou měsíčně.

Dokumenty ke stažení:

Strategie_OVOCE_12_2009_p_2_.pdfVnitrostátní strategie v rámci projektu Ovoce do škol (636,32 KB)

doprovodna_opatreni_Ovoce_do_skol.pdfPříklady doprovodných opatření (213,94 KB)

rocni_hlaseni_skoly_formular.pdfRoční hlášení školy účastnící se projektu "Ovoce do škol" - formulář (288,40 KB)

Stanoveni_predbezneho_limitu.pdfStanovení předběžného měsíčního limitu pro školní rok 2009/2010 (122,93 KB)

Zpětná vazba

su xeko - 05 březen 2024, 11:06

I will also introduce you to the online community in addition to the information that is offered here five nights at freddy's. This is a pretty excellent list of the games that I've played, which includes examples of some of my all-time favorites as well as those that are the most well-known. There is another topic. The many games that I am confident you will enjoy. 

Lee Lenka - 25 březen 2024, 4:56

Thank you for sharing this data. I really enjoy what you've written on your blog slope. You've shared a very useful and entertaining blog post with the public.

Pohled byl zobrazen 57x od 30 květen 2014 do 28 duben 2024