O webu Šotkoviny

Logo webu Šotkoviny

Logo webu Šotkoviny

Šotkoviny

Web pro mladé novináře, spisovatele a čtenáře

Šotek

Sotek

O projektu

Webový portál Šotkoviny vytvořilo občanské sdružení Abeceda v rámci projektu Čtenářská gramotnost a projektové vyučování. Tento projekt byl podpořen z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Více informací o projektu naleznete na internetových stránkách www.ctenarska-gramotnost.cz.

 

Logo Abeceda o. s.

Loga projektu

To nejlepší z webu Šotkoviny

Pokud chcete, aby vaši žáci přijali za své, že číst a tvořivě psát je „in”, můžete si na pomoc zavolat našeho Šotka s jeho povedeným webem www.sotkoviny.cz. Žáci zde uvidí, že jejich psaní má smysl, že může být publikováno a oceněno. Naleznou zde zajímavé tipy a dozvědí se, o čem, jak a pro koho psát. Podívejte se i vy na vybrané články, které by určitě neměly uniknout pozornosti vašich žáčků.

http://www.ctenarska-gramotnost.cz/o-projektu/to-nejlepsi-sotkoviny

 

E-learning Lenka si poradí!

Na webu Šotkoviny jsme zveřejnili e-learningový kurz k oblasti čtenářství a čtenářská gramotnost. Projít si ho mohou žáci I. i II. stupně ZŠ. Děti si v něm vyzkouší práci s různými druhy textů, které jsou součástí našeho každodenního života. Učitelé zase získají tipy, jak s těmito texty pracovat ve výuce...

http://sotkoviny.cz/nabidka-kurzu/lenka-si-poradi 

 

Šotek se těší na dílka vašich žáků!

Až do konce roku 2011 nám můžete posílat vydařená dílka svých žáků. Nejlepší z nich publikujeme na webu www.sotkoviny.cz. K tématům rozhovor, recenze, komiks, fiktivní deník, horor, básnička, reklama, originální přáníčko jsme pro vás připravili velké množství podpůrných materiálů, které vaši výuku zefektivní. Motivujte žáky k psaní a prezentaci skvělých dílek!

Více informací naleznete na webu  http://www.sotkoviny.cz/souteze/piste-na-sotkoviny.

 

Téma na květen - červen

Pohled byl zobrazen 1704x od 30 květen 2014 do 26 duben 2024