AIESEC Praha

od AIESEC Praha

AIESEC je největší studentskou organizací na světě působicí i v Praze...

AIESEC

Logo

AIESEC Praha

AIESEC je největší studenty řízená organizace na světě. Ve více než 100 zemích a teritoriích sdružuje 50 000 studentů. AIESEC přistupuje inovativním způsobem k zapojení a rozvoji mladých lidí.

AIESEC je otevřen pro všechny studenty, kteří chtějíaktivně pracovat na svém osobním rozvoji.
Jsou flexibilní, komunikativní, rádi pracují v týmu a chtějí se pohybovat v mezinárodním prostředí. Kromě toho mají členové v AIESEC možnost setkat se se zajímavými lidmi a vysoce postavenými manažery velkých firem.

Mají tak možnost si budovat širokou síť osobních kontaktů, která jim pomáhá určit si cestu, kterou se ve svém životě do budoucna vydají, a stanovit si cíle, kterých chtějí dosáhnout. Ať už je to práce v rozvojových zemích a nebo pracovat v prestižní společnosti v západní Evropě. Každý má možnost si vyzkoušet a zjistit, co ho baví a co by chtěl jednou dokázat.

Naši partneři, jež pochází z různých sektorů, na AIESEC pohlíží jako na možnost podpořit mladé lidi a získat přístup k talentovaným studentům.

Při práci v týmech zažívají naši členové na vlastní kůži zkušenost s projektovým managementem, talent managementem, marketingem, financemi, PR, prodejem apod. V reálném firemním prostředí si tak ověřují znalosti získané na univerzitě. Málokterý student v prního nebo druhého ročníku dostane ve firmě na starost   svůj vlastní projekt a k tomu tým lidí. V AIESEC studenti ale tuto příležitost dostávají. Zjistit jaké to je, vést svůj projekt, jak jednat a komunikovat s lidmi.

Proto už více než 60 let jsme pro významné firmy a organizace po celém světě přirozeným zdrojem mladých talentů. Naši členové díky tomu zúročují své znalosti a dovednosti nabyté v AIESEC ve své další kariéře a cestě životem.

 

I am an AIESECer

I am an AIESECer

Pohled byl zobrazen 710x od 30 květen 2014 do 30 duben 2024