SPEAK!

od AIESEC Praha

SPEAK! je projekt zaměřený na zdokonalení jazykové vybavenosti studentů vysokých škol. Jedná se o intenzivní výuku cizího jazyka přímo na univerzitě. Výuka je založená na konverzaci, na principu otázek a odpovědí. Projekt povedou zahraniční dobrovolníci, kteří jsou rodilí mluvčí, nebo jejich úroveň jazyka byla prověřena pohovorem.


SPEAK!

Soubory ke stažení

co je to SPEAK.docx

74,9KB | Neděle, 09 říjen 2011 | Detaily

Soubory ke stažení

Jazykový projekt SPEAK! informace.docx

254,9KB | Neděle, 09 říjen 2011 | Detaily

AIESEC

I am an AIESECer

Jazykový projekt SPEAK!

Projekt zaměřený na zdokonalení jazykové vybavenosti studentů vysokých škol.

Jedná se o výuku formou intenzivního kurzu cizího jazyka přímo na univerzitě.  Výuka je založená na konverzaci, na principu otázek a odpovědí. Tato metoda klade důraz na rozvíjení rychlých a pohotových reakcí při používání cizí řeči. Kurzy povedou zahraniční lektoři, kteří jsou rodilý mluvčí, nebo jejich úroveň jazyka byla prověřena pohovorem. Studenti nebudou moci používat český jazyk při výuce, co pomůže rychleji si osvojit cizí jazyk, zároveň budou mít možnost poznat rozdílné kultury.

Cíl projektu

Jako studenti si uvědomujeme nedostatečný rozsah možností konverzace v angličtině na univerzitách a proto jsme vytvořili projekt SPEAK!. Naším cílem je, aby studenti plynule mluvili bez přemýšlení, jako v rodném jazyce. Chceme přispět k výraznému zlepšení komunikačních schopností absolventů v cizích jazycích a tím jim dát větší možnost uplatnit se ne trhu práce, zároveň naším cílem je zvýšení zájmu studentů o studia cizích jazyků.

Průběh projektu

Kurzy budou probíhat přímo na univerzitě/fakultě, kterou student navštěvuje.  Pro intenzivnější komunikaci, studenti absolvují kurz v malých skupinkách, v jedné skupince bude 5-8 studentů. Kurz obsahuje 10 lekcí během 5 týdnů. Jedna lekce trvá 2 x 45 minut.

Jazyky?

-       angličtina

-       němčina

-       španělština

REFERNCE ( pobočka Brna, kde beží projekt pod jménem JAZZ)

http://www.lukasimrich.com/ako-som-si-uzil-jazz-course

http://aiesecbrno.blogspot.com/2011/02/v-dnesni-dobe-si-mnoho-lidi-neuvedomuje.html

SPEAK! obrazem

Procházky Prahou

Stážisté

Tým učitelů :-)

Pohled byl zobrazen 427x od 30 květen 2014 do 30 duben 2024