Vhodné psací potřeby pro děti

Kontaktní údaje

Obrázek

Tornado Leták

Vhodné psací potřeby

Psací potřeby, novinka pro školáky z řady TORNADO 

Další novinka z programu firmy CENTROPEN pro školáky. Stále nejvhodnější náhradou plnicích per je konstrukčně upravený psací prostředek TORNADO  přizpůsobený pro praváky, leváky i dysgrafiky, s ERGO držením a masážními body a kuličkovým hrotem, který především odolá tlaku nevypsané dětské ruky.

Kuličkový hrot současně usnadňuje první psaní bez ohledu na úhel natočení i osu sklonu pera. Samozřejmě také atraktivní design a barevné kombinace vybrané samotnými školáky přiblížily TORNADO dětem a stalo se nepostradatelnou, ale i oblíbenou školní pomůckou.

Nové TORNADO COOL akceptuje připomínky pediatrů, pedagogů i dětí a eliminuje tak většinu obtíží při tak důležitém úkolu vzdělávání - naučit se správně a také čitelně psát!

Zdravotně nezávadný modrý inkoust s přísnými atesty evropských norem je snadno zmizíkovatelný a díky upravené náplni a hrotu vytváří dlouhou, rovnoměrnou a tenkou stopu písma (0,3 mm). TORNADO COOL 4775 je roller nové generace, je vyráběný zcela novou technologií s vylepšenými konstrukčními a funkčními prvky. Atraktivní design pláště je tvořen kombinací dvou materiálů – polypropylenu (PP) a měkké pryže s masážními body. Vytvarované a měkké ERGO držení pak garantuje zdravé psaní bez únavy. Změnou inkoustového tamponu je dosažena delší úpisnost (až 3400 m). Také obaly a jejich grafické provedení jsou zcela nové a odpovídají současným požadavkům a trendům.

Užitečné informace čím a jak správné psát naleznete na www.jak-spravne-psat.cz
Pohled byl zobrazen 1322x od 30 květen 2014 do 28 duben 2024