Konference ICT ve škole 2013

Téma konference

Pozvánka na konferenci

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

srdečně Vás zveme na KONFERENCI ICT VE ŠKOLE 2013, která bude věnována aktivnímu zapojení informačních a komunikačních technologií do výuky a doplněna o důležité informace spojené s problémy při realizaci a ukončnování projektů z programů EU.

Letošním hlavním tématem bude zajištění udržitelnosti projektů financovaných z prostředků EU. Vždyť jenom v rámci projektu EU peníze školám si základní a střední školy pořídíli velké množství techniky a vytvořily statisíce digitálních učebních materiálů. Rádi Vám představíme možnosti udržitelnosti a způsoby kvalitního a dlouhodobého využívání pořízené techniky a didaktických materiálů s pohledem na další přirozený rozvoj ICT ve škole i po ukončení financování z peněz EU.

V rámci bohatého a zajímavého programu vystoupí odborníci na informační technologie, zástupci škol s prezentacemi příkladů dobré praxe, představitelé dodavatelů s návrhy chytrých řešení pro podporu vzdělávání. Navážeme na loňský úspěšný ročník konferencí, kde se velmi osvědčil dělený program pro ředitele a ICT správce.

V programu určeného pro ředitele Vám předáme zkušenosti, které jsme za uplynulý rok získali zpracováním monitorovacích zpráv, kontrolami MŠMT a FÚ, a ukončením prvních projektů a vyhotovením závěrečné monitorovací zprávy. V programu pro ICT správce představíme řadu praktických a zajímavých řešení pro moderní ICT infrastrukturu.

Více informací a registrace naleznete na www.ITveSkole.cz/konference


Těšíme se na setkání s Vámi.
Tým organizátorů

REGISTRACE

Kontakty

Telefon: 800-880-990

E-mail: info@ITveSkole.cz

Pohled byl zobrazen 893x od 30 květen 2014 do 27 duben 2024