Projekt: Czech Republic speaks English

od Jazykové vzdělávání

Projekt CZECH REPUBLIC SPEAKS ENGLISH organizuje společnost ETS Global ve spolupráci s autorizovanými jazykovými školami a akademickými institucemi. Projekt rovněž podporují organizace AJŠA,  ACERT, Národní centrum Europass ČR a zaštituje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky.

Projekt CZECH REPUBLIC SPEAKS ENGLISH představuje vůbec první pokus otestovat úroveň znalostí anglického jazyka v České republice. Cílem testování je shromáždit informace o stupni zvládnutí angličtiny u žáků, studentů, zaměstnanců firem a v zásadě všech, kdo se chtějí dozvědět, jak umí anglicky.

 

Datum:  25.-30. listopadu 2013 
Místo konání:  Autorizované akademické instituce a jazykové školy 
Organizátor:  ETS Global 
Záštita:  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky 
Podpora:  AJŠA. ACERT, Národní centrum EUROPASS ČR 
Vedoucí projektu:  Larissa Baigazina, MBA, ETS GLOBAL 
Webové stránky:  www.TestYourEnglish.cz 

 

Tato celorepubliková iniciativa je založena na uznávaných mezinárodních jazykových zkouškách TOEIC® Listening & Reading, TOEIC BridgeTM a TOEFL Junior®, které vytvořila společnost Educational Testing Service (ETS), největší nezávislá organizace zabývající se hodnocením jazykových znalostí a pedagogickými výzkumy, která se může pochlubit více než šedesátiletou tradicí. Kvalita a spolehlivost uvedených testů odpovídá nejvyšším měřítkům.

Projektu se může zúčastnit široká veřejnost a samotná účast je zdarma.

Testování se bude konat ve dnech 25.-30. listopadu 2013 v prostorách autorizovaných jazykových škol a akademických institucí.

 

Proč se zúčastnit?


  • Můžete si ověřit svou úroveň znalosti angličtiny.
  • Do testování můžete zapojit také své blízké či přátele.
  • ZDARMA si můžete vyzkoušet mezinárodně uznávanou jazykovou zkoušku.
  • Obdržíte certifikát o účasti v projektu s uvedením dosažené úrovně podle SERR (např. B2).
  • Získáte voucher se slevou na jednu z oficiálních zkoušek. Vybrat si můžete ze tří zkoušek: TOEIC® L&R, TOEIC BridgeTM, TOEFL® JuniorTM.

Účastníci se mohou přihlásit na jednu ze tří jazykových zkoušek, které se liší podle věku a jazykových znalostí: TOEIC® Listening & Reading, TOEIC BridgeTM a TOEFL Junior®

 

Zvolte si odpovídající test


1.       TOEIC® Listening & Reading (TOEIC L&R)

Certifikát TOEIC® je nejčastěji podstupovaná zkouška z angličtiny v pracovním prostředí. TOEIC® využívá více než 10 000 společností na celém světě. Každoročně k ní přistupuje více než 7 milionů účastníků ve 150 zemích. TOEIC® Listening and Reading představuje vůbec nejvyužívanější jazykový certifikát na světě. Test hodnotí schopnost komunikovat anglicky v reálných situacích na pracovišti. Jde o cennou přílohu CV, uznávanou ve firmách po celém světě.

  • Test se skládá ze dvou částí - poslechu ačtení.
  • Otázky vycházejí ze situací vyskytujících se na skutečných pracovištích.
  • Před testem není nutné uvádět dosaženou úroveň znalosti anglického jazyka.
  • Úrovně A1 až C1 podle SERR.
  • Délka trvání - 2 hodiny.
  • Ze zkoušky nelze propadnout!

2.       TOEIC® BridgeTM

Test TOEIC® BridgeTM:  Ideální výchozí bod na cestě k úspěchu v zaměstnání pro každého, kdo se učí anglicky. Test TOEIC® BridgeTM hodnotí dosažený pokrok ve studiu cizího jazyka, lze jej využít ve školním i pracovním prostředí. Test lze rovněž využít ke stanovení osobních cílů a sledování dosaženého pokroku. Ideální motivace pro další studium.

  • Test je určen začátečníkům, hodnotí jazykovou úroveň v oblasti poslechu a čtení s orozuměním v rámci mezinárodního prostředí.
  • Úrovně A1 až B1 podle SERR.
  • Doba trvání - 1 hodina.
  • Ze zkoušky nelze propadnout!

3.        TOEFL Junior®

Test TOEFL Junior®:  Zkouška určená žákům ve věku 11+. Test TOEFL Junior® hodnotí úroveň znalostí anglického jazyka v rámci přípravy na budoucí studium a práci v angličtině. Test TOEFL Junior® představuje vhodné obohacení studia cizího jazyka. Umožňuje zhodnotit dosaženou úroveň angličtiny a získat přístup k širokému spektru vzdělávacích, osobních i pracovních příležitostí.

  • Test poskytuje objektivní informace odosaženém pokroku vprůběhu studia anglického jazyka.
  • Hodnotí tři základní dovednosti se zaměřením na plynulost vanglickém jazyce: čtení s porozuměním, poslech sporozuměním a gramatickou avýznamovou stránku jazyka.
  • Úrovně A2 a B2 podle SERR.
  • Doba trvání - 1 hodina 50 minut.
 
 

Kde se zaregistrovat?


Testování proběhne na autorizovaných akademických institucích a jazykových školách. Zvolte si místo, které vám nejlépe vyhovuje, a u příslušné školy/akademické instituce si zarezervujte účast.

Uzávěrka registrace: 31. října 2013

Více na : www.TestYourEnglish.cz

Obsah:

Jméno Popis
file ETS_Broszura ETS_Broszura_450x210mm_DRH_CZ_OK.pdf
angličtina
Pohled byl zobrazen 967x od 30 May 2014 do 13 August 2024