Pozvánka na semináře SPC

od Speciální vzdělávání

Speciálně pedagogické centrum (SPC) pro děti a mládež s vadami řeči se zaměřením na AAK, s.r.o vás zve na vzdělávací kurzy a semináře.

Navštěvte skupinu Speciální vzdělávání - prohlížejte a tvořte další pohledy, které pomohou vám i vašim kolegům, diskutujte, sdílejte materiály.
AKTUÁLNĚ

27.2.2014, Žák s vývojovou dysfázií v běžné ZŠ

Kurz je určen pro učitele nebo asistenta pedagoga žáků s vývojovou dysfázií na 1. stupni ZŠ. Cílem je získat teoretické znalosti i některé praktické dovednosti pro výuku žáka s touto diganózou, seznámit se s dostupnými pomůckami.

Probíraná témata: Základní charakteristika vývojové dysfázie, srovnání s některými symptomatickými poruchami komunikace, logopedická péče ve školství a zdravotnictví, výuka žáka s vývojovou dysfázií  (odraz komunikační poruchy ve výuce, opatření v individuálním vzdělávacím plánu, vhodné pomůcky, kazuistiky), výuka čtení a psaní u dětí s vývojovou dysfázií, využití speciálního  softwaru a tabletů ve výuce.

Kurz je akreditován MŠMT v dotaci 8 vyučovacích hodin (časový rozsah 9 -16.30).

Lektorka: Mgr. Jana Šarounová

Další podrobnosti (včetně ceny) >> 

Jak se hlásit?

Přihlásit na všechny semináře se můžete vyplněním online přihlášky nebo telefonicky na 222 518 280. Uveďte jméno i s titulem, profesi, adresu pracoviště, kontaktní e-mail a kontaktní telefon (nejlépe pevnou linku i mobil). Počkejte, až Vám zařazení do kurzu potvrdíme (obvykle nejpozději do týdne - pak nás raději kontaktujte znovu, může jít o problém v komunikaci).

Kde se semináře konají ? Všechny semináře se konají v SPC pro děti a mládež s vadami řeči se zaměřením na AAK, Tyršova 13, 120 00 Praha 2, tel. 222 518 280. Odkaz na mapu zde, bezbariérový zvonek je vlevo vedle dveří, nikoliv mezi ostatními domovními zvonky. Prosím, vezměte si s sebou přezůvky. Levné ubytování v okolí je možno si zajistit v Křesťanském domově mládeže na Náměstí Míru, cca 7 minut pěšky.

Speciálně pedagogické centrum (SPC) pro děti a mládež s vadami řeči se zaměřením na AAK, s.r.o

Nestátní SPC bylo založeno a zařazeno do sítě škol a školských zařízení MŠMT v roce 1998 - vzhledem k tomu může zpracovávat veškeré podklady pro vzdělávání stejně jako státní zařízení. Pracujeme s klienty s poruchami komunikace.

Kontakt: SPC pro děti a mládež s vadami řeči se zaměřením na AAK, Tyršova 13, 120 00 Praha 2, tel. 222 518 280, e-mail: spcvadyreci@seznam.cz.

AAK, kurz, seminář
Pohled byl zobrazen 1169x od 30 květen 2014 do 28 březen 2024