Online setkání SOCIÁLNÍ SÍTĚ - CESTA K PROFESNÍMU ROZVOJI

od Metodický portál RVP.CZ - RÚ NÚV

Online setkání se konalo ve středu 26.9.2012.
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí DIMDIM, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!
 

Kdy, kde, jak

Online setkání proběhlo ve středu 26.9.2012 od 20h.

Přečtěte si, napište nám

Pozvánka ke stažení

Pozvanka-na-setkani_Socialni-site_v2.doc

Pozvánka - Sociální sítě: cesta k profesnímu rozvoji - 26.9.2012 od 20h

894KB | Pondělí, 24 září 2012 | Detaily

Online setkání SOCIÁLNÍ SÍTĚ - CESTA K PROFESNÍMU ROZVOJI

Tato online diskuze vám prakticky ukázala, že sociální sítě typu Facebook nemusí sloužit jen ke sdílení fotek vašeho domácího mazlíčka. Facebook používá více než 2 miliony českých uživatelů, kteří na něm tráví průměrně 51 minut denně. Naučíme vás, jak lze tento čas smysluplně využít tak, aby se sociální síť stala místem vašeho profesního rozvoje a součástí vaší výuky. Místem, kde můžete sdílet své zkušenosti, získat nové kontakty, informace a příležitosti.
 
Lektoři:
Lenka Kroupová, Mgr. et Mgr.
Lenka je učitelkou španělského jazyka a projektovou manažerkou v Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky PELIKÁN, s.r.o. Zajímá se o využití moderních technologií ve výuce a způsoby, jak aktivně zapojit studenty do výuky jazyků. Pracovala na projektech EuroLib, aPLaNet a PopuLLar, které učitelům pomáhají profesně se rozvíjet a vtáhnout studenty netradičními způsoby do studia jazyků.   
Jan Špatenka, Bc.
Jan vystudoval Management regionálních a evropských rozvojových projektů na Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity. Pracuje jako projektový manažer a teacher trainer v Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky PELIKÁN, s.r.o. Zaměřuje se zejména na řešení vzdělávacích projektů a školení lektorů. Ve škole PELIKÁN se také věnuje programu Mládež v akci a zajišťování mobilit pedagogických pracovníků.
 
Program:
1. Zahájení
2. Facebook a možnosti profesního rozvoje učitelů
3. Facebook a jeho využití ve výuce
4. Bonus - Glogster

Záznam setkání

O online setkávání

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání ve virtuálním prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pohled byl zobrazen 1568x od 30 květen 2014 do 19 duben 2024