Online setkání: JAK VYUŽÍT EUROPASS VE VÝUCE

od Metodický portál RVP.CZ - RÚ NÚV

Online setkání se konalo ve středu 27. 5. 2015.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 27. 5. 2015, 20:00
Jak využít Europass-životopis a motivační dopis ve výuce

Že se s EUROPASSEM neztratíme, jsme si v rámci webináře řekli v loňském roce. Co dalšího nabízí EUROPASS učitelům základních a středních škol? Zúčastněte se online setkání s Mgr. Michalou Čičvákovou a dozvíte se.

Anotace:
V rámci setkání Vás seznámíme s formátem evropského životopisu a motivačního dopisu a s možnostmi jejich praktického využití při výuce průřezových témat na základních a středních školách.
Program setkání:
  • Seznámit pedagogy ZŠ a SŠ s novou podobou Europass-životopisu a motivačního dopisu a způsobem jejich on-line vyplnění.
  • Představit blíže tři konkrétní tipy do výuky, díky kterým se žáci seznámí s hlavními pravidly pro tvorbu životopisu a motivačního dopisu. 
  • Představit stručně nově vzniklé DVD, které vedle tipů do výuky obsahuje i další materiály jako jsou prezentace, videa a návody na vyplnění jednotlivých dokumentů Europass.
Komu je setkání určeno:
Setkání je určeno učitelům středních a základních škol, kteří žáky připravují v rámci svých hodin připravují na praktické dovednosti pro zaměstnanost.
Setkání je zdarma.
Lektor:
Mgr. Michala Čičváková, Národní ústav pro vzdělávání.

Užitečné odkazy:

Videozáznam setkání

Soubory ke stažení

Jak využít Europass ve výuce.pdf

2,1MB | Středa, 27 květen 2015 | Detaily

Předchozí setkání - S Europasem se neztratíte

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání ve virtuálním prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pohled byl zobrazen 1335x od 27 květen 2015 do 28 březen 2024