DIGIFOLIE
Fóra > KANAPE
Postel
Péťo, to je mi líto, tak ať brzy bacil zmizí a je celé rodině i Tobě fajn Já si bohužel volna moc neužívám, v MŠ prádzniny nemáme, ale i přesto jsem v práci nebyla a věnovala se studiu, byla jsem na zápočtu z filosofie, který byl pro mě opravdu náročný Dozvěděla jsem se spoustu duchaplných Přeji hezký víkend a zdraví pro všechny!!! |
Zdravím Petru - zakladatelku "postele" Stejně jako ona trávím již druhý den v posteli díky hnusné viróze, či co to je! A k Míši - nevím, jestli to je tou nemocí, ale to Tvé motto z filozofie, to mi hlava nebere. Prostě odmítá myslet Jdu se léčit a vám všem držím palce, aby se vám bacil vyhnul obloukem. Pa, pa |
Tak Bohunko, já už se cítím poměrně fit. Trvalo to ale skoro týden. No, zítra hupky z postele a dupky do práce ![]() |
1.p. POSTEL je v každém pádě nejlepší, 2.p. bez POSTELE nemám pocit bezpečí, 3.p. k POSTELI jsou moje city nejprudčí, 4.p. jak vidím POSTEL, tak padám v její náručí, 5.p. já volám POSTELI! POSTELI má, 6.p. mně se o POSTELI jenom zdá, 7.p. s POSTELÍ se loučit bývá nejtěžší. Omlouvám se, ale jakmile jsem si přečetla téma tohoto příspěvku, vybavila se mi tato písnička od skupiny Zřídlo, kterou vždycky zpíváme při výuce pádových otázek. Asi jsem vážně postižená učitelka. |
Já tuhle písničku mám taky moc ráda. Hodně jsme ji zpívali na gymplu, hlavně tu část jak ...život v posteli se počíná... |
a já se neskutečně těším až nam zavolá hodná paní, že nám vezou naši novou postel dubovou. Pak někam odložím prťata a budu spát a spát a spát. je po prázdninách a já jsem jak převálcovaná |
Píseň Pavlo neznám, ale vybavil se mi pojem akrostych. Vím, že to není přesné ono, ale mám za sebou 2. lekci kritického myšlení a je to ve mně jako v koze... Naše téma bylo netopýr. Zvláštní zvíře...postel vůbec nepotřebuje. |