DIGIFOLIE

To prostě nelze odstranit:

VZKAZ pro JOSÉHO:

Když už tu couráš, dej si aspoň kafe na kanapi :)


Co nám řekl José:

"Zdravím všehcny "Digifolie", kteří přirazili docelkem pustého, nevytvořeného a prázdného prostředí skupinového DIGIpro všechny "Digifolie". Tento počin vznikl, zhruba v době, kdy jsemVám začínal s DIGI seznamovat v našem diskuzním fóru.

Rádbych uvedl, že když jsem se o prázdninách bavil s Petrou Boháčkovou alobboval za vytvoření diskuzního fóra, které by bylo o novinkách na rvp.cz,tak jsem ani netušil, jakou spustíme vlnu pozitivní odezvy, jak přišlaprávě díky Vám! Musím se přiznat, že když se mi nic už nedaří snáročných úkoly v práci a vše stojí za..., tak vždy strašně rád utíkámmezi Vás, čtu si "naše" fórum a mám pocit, že přece jen to má smysl!Prostě ze všech diskuzních fór mám toto nejraději!:--)

Alez5 již ke skupinovému DIGI "Digifolie". Tuto první skupinu jsem založildříve než se ujasnili ostatní věci. Tedy pracovat s Vámi bude na DIGIDominik a vše Vás tady neučí....však už jej znáte a ještě poznáte:-)).Přemýšleli jsme tedy, že by se společné DIGI  "Digifolie" zrušilo! AbyVám byly informace předávány jednotně a netříštili se tak. Mě všakvčera cestou vlakem na Moravu napadlo něco jiného. Rád bych Vám svůjnápad představil a hodil jej do společné arény k vyjádření se. Název"Digifolie" vznikl dle mého tak orginálně a spontálně, že si zasloužížít tady dál! Jak ale toto společné DIGI využít?

Cokdybychom si jej společně zachovali a vybudovalu si z něj takovéspolečné, klubové DIGI - "DIGIFOLIO". Takový náš odočinkový prostor,komunita Digifólií, prostě takovej DIGIclub pro všehcny "Digifolie":-)?Co Vy na to mít tady takovou naši společnou kuchyni s kanapem!?:-)))"

 

Poslední příspěvky ve fóru 

Aktualizovaný SW Mahara

Máte nějaké dotazy? Nemůžete si s něčím poradit? Pípněte... 
Pavlína Hublová

Proč mi některé pohledy nejsou přesouvat?

Nějak se mnou nemluví tlačítka Posunout nahoru/Posunou dolů. Jeden pohled se mi podařilo posunout...
Pavlína Hublová

Jak vložit prezentaci?

Zlobím se, že na to nemohu přijít!

Potřebovala bych vložit prezentaci. Mám ji připravenou v Docs...
Pavlína Hublová

Jak propagovat "svou" skupinu?

Inu, Digifolio mělo být od počátku prostředím, kde si uživatel může všechno pěkně srovnat na hrom...
Dominik

Jak propagovat "svou" skupinu?

Ale je hezkej :-), se chcíplým psem souhlasím.

Pokud jde o využití Digi, tak pravda, zatím tápu ...
Jana