DIGIFOLIE

Fóra > Tázací

Jak propagovat "svou" skupinu?

Příspěvky: 221
30 březen 2010, 10:06

Jak mohu nabídnout ostatním vstup do skupiny, když o ní nikdo neví?

Všechny skupiny nejsou zobrazeny na úvodní stránce, protože ta moje tam není, i když je veřejná. Co tedy poradíte? 

Příspěvky: 145
27 duben 2010, 3:37
To je tedy zapeklité! koho zavoláme na pomoc? Dominika? Dominikůůůůů!!! Jdu mu napsat.
Příspěvky: 221
27 duben 2010, 7:21

Díky.

Věřím tomu, že kdyby se o skupinách vědělo, tak by měly víc členů. A taky kdyby se v nich něco dělo... kdyby to bylo pro členy nějak užitečné.

A to je zatím můj problém. Proč vlastně tvořit DIGIFOLIO nebo skupinu na DIGI? Má to suplovat webovou stránku? Hm, zatím se mi zdá publikace pomocí webhostingu nebo formou blogu výrazně jednodušší a funkčnější (omlouvám se tvůrcům a správcům) . Takže?

Příspěvky: 23
12 květen 2010, 10:06

Inu, Digifolio mělo být od počátku prostředím, kde si uživatel může všechno pěkně srovnat na hromádku a obratem prezentovat pro ostatní. Na rozdíl od webové stránky má digi tu výhodu, že všechny informace uložím pouze jednou a potom pomocí pohledů určím, kdo co uvidí.

Výhody digi by šly shrnout do tří slov - archivace, agregace, prezentace. V tomto pořadí. Pokud jde o archivaci, skvělým příkladem jsou pohledy v Inspiromatu. Na jedné stránce se dozvíme, co se kde na portálu šustlo k danému tématu, co se o něm říká jinde, apod. A je to i skvělý příklad práce skupiny.

Pokud jde o titulku a zobrazovaní na ní, doufáme, že se velmi brzy změní, neb máme nového programátora . Potom by se i mělo o skupinách více vědět.

Do té doby je asi nejlepší posílat do skupin pozvánky. Takže tak.

Příspěvky: 221
27 duben 2010, 7:25

Navíc tady (většinou) "chcíp pes".

maly spici 

commons.wikimedia.org/wiki/File:Sleeping_Pups.jpg 

Příspěvky: 145
06 květen 2010, 1:29

Ale je hezkej :-), se chcíplým psem souhlasím.

Pokud jde o využití Digi, tak pravda, zatím tápu a moc nevyužívám .

K propagaci skupiny, napsala jsem Dominikovi na zeď , ale ticho po pěšině. Asi využíví Digi jako já a ty, {$lang_emotions_innocent}. Takže to zkusíme ještě přes diskuze a sz. A ještě Stáňu, digi patří k jejím oblíbeným. Uvidíme pak.