DIGIFOLIE

Fóra > KANAPE

Potřebuji kapesník ...

.... hoooodně kapesníků. Mám nervy na pochodu.

• Měli jsme programu Comenius - Turci to vzdali, bohužel teď před koncem roku, tak se na vše pospíchá, aby bylo vše vyýčtováno do konce roku...

Dokladem toho, že mobility proběhly, jsou jízdenky. A ty prostě nejsou - máme novou účetní, ta neví, ta stará nekomunikuje, už s tím nechce nic mít.

Hospodářka píše srdcervoucí dopis, ale asi k ničemu nebude.

• Mám estranky, jedenou za rok placené školou. A dnes byly zablokovány. Volala jsem, co se děje, platba nedorazila. Nakonec se ukázalo, že dorazila, ale se špatným variabilním symbolem. Tak teď skenovat a opravovat.

Co si neudělám sama ...

Já jsem se musela někde vypsat (jinak bych brečela nebo něco rozbila). Díky za přečtení. 

Jejdamanky, to je pak líto moc. A té práce kolem, že?  To by chtělo o víkendu někam vyrazit , všechno doma nechat, vyvětrat hlavu a třeba přijde nadhled.

Milá Petro,

zcela Tě chápu. My jsme zažívali něco obdobného při závěrečném vyúčtování projektu EU. Já mám na to jeden bonmot pana Wericha, kterého se snažím v takových situacích držet: "Všechno se přečká. Tečka."

Na rýmičku a jiné neduhy jsme objevili cosi zázračného. Jmenuje se to zapper. Připadám si jako Vašáryová v Postřižinách, jsem taková dobitá :-).